Vedvarende smerter

by | Feb 9, 2016

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor nogle af dine fysiske kropssmerter og ubehag er tilbagevendende, selv efter en vellykket behandling, eller massage?

Du har endelig taget dig tid til at konsultere en terapeut, for dine ubehagelige vedvarende smerter. Når du går ud af klinikken, føler du dig afslappet, velafbalanceret og godt tilpas, indtil nogle af symptomerne vender tilbage efter få dage.

Du føler dig måske skuffet over terapeuten, og konsulterer nu en anden sundhedspraktiker, i håb om at han / hun vil være i stand til at hjælpe dig, kun for at finde at smerten vender tilbage og bliver vedvarende.

I dette tilfælde tror du sandsynligvis, at behandlingen har været spild af din tid, og du kan endda begynde at bebrejde terapeuten.

Eller kan det være, at noget af dit tøj eller tilbehør er årsagen?

Hvad de fleste af os ikke ved er, at nogle beklædningsgenstande og deres tilbehør, kan irritere nerve receptorer på bestemte punkter af kroppen og skabe en ubalance, der påvirker dit helbred og trivsel på en negativ måde.

I de seneste 12 år, har jeg specialiseret mig i naturlig smertelindring, og er blevet klar over, efter at have overtaget Ross Emmett’s behandling, at klientens påklædning kan slide på dem, og at det er vigtigt ​​at oplyse klienten om, hvilken del af deres tøj kan irritere kroppen så meget, at det umuliggør en langvarig smerteløsning.

Lad mig give dig et par eksempler, så det er lettere for dig at forstå hvilke beklædningsgenstande og tilbehør, der kan være synderen i genopretning af visse kropssmerter og ubehag.

BLEER OG JUMPSUITS

 • Stramme engangsbleer kan forårsage følelsesløshed i benene og ustabilitet i stående stilling, når de trykker på hoftebøjle muskulaturen og  ledbåndene i lysken, hvilket kan komprimere blodcirkulationen i de nedre ekstremiteter.
 • Et stramt eller for kort sparkedragt kan holde hofterne bøjede, og dermed skabe oppustethed og koliksymptomer, hvilket gør det vanskelig for barnet at fuldføre en spisning.

Anbefaling: Løs monterede bleer og sparkedragter, for at tillade fuld hoftemobilitet og god blodcirkulation i barnets nedre del.

BH

 • En stram BH rundt om ryggen kan provokere kramper, og begrænse vejrtrækningen og få dig til at føle åndenød.
 • Den lille metalklips i BH-båndet kan begrænse skulderrotationen, hvis den gnider på et bestemt punkt på skulderbladet. Hvis metalklipset er på forsiden, ved siden af ​​armhulen, kan det medføre begrænsninger for armen, når du rækker bagud.

Anbefaling: Det ideelle er at bære BH med X-snøring mellem skulderbladene, og et design med minimal brug af metalklip.

BÆLTER OG SPÆNDER

 • Et lavt siddende bælte siddende lige omkring hofteknoglen kan irritere hofte musklerne, og skabe smerter i hoften.
 • Et stort tungt metalspænde, hvilende over skambenet, kan irritere mavemusklerne, og påvirke vejrtrækning og kropsholdning. I svære tilfælde får nogle mennesker mavekramper.

Anbefaling: Bælter skal være let, løs siddende og hvile over bækkenbenet, og spænderne skal helst være i moderate størrelser og vægt.

ARMBÅND OG TUNGE URE

 • Løse, tunge armbånd og store tunge ure gnider ofte på, og irriterer, nervereceptorerne rundt om håndleddet, og resulterer i irritation af underarmen og et svagt greb.

Anbefaling: Armbånd og ure skal være lette og fastsiddende (men ikke for stramme), for at opretholde velafbalancerede underarmsmuskler og et godt greb.

Især hvis du er en ivrig tennis-, badminton-, squash- eller golfspiller.

TUNGE HALSKÆDER

 • Halskæder, der hviler lige over brystbenet, kan påvirke stemmen, og give følelsen af ​​at have svært ved at udtrykke sig selv og føle åndenød.

Anbefaling: Når du har en halskæde, med selv den mindste størrelse af et vedhæng, så lad det hvile under brystbenet for at holde en klar stemme og let vejrtrækning.

SKO OG SLIPPERS

 • Stramt siddende, smalle sko begrænser ofte fodens fleksibilitet og dens blodcirkulation, hvilket medfører at det nederste af benet kan føles lidt tung og påvirke balancen.
 • Sko med høj hæl kan irritere akilles senen, og skabe balance problemer. De kan endda skabe ryg problemer, ved langvarig brug.
 • Tøfler eller sandaler uden rem, til at holde sandalen på foden, så tæerne må gøre arbejdet for at holde fast på skoen, kan forårsage smerter i knæet, i lænden, i hoften og i ankelen, og kan også påvirke balancen.
 • Selv stramt bundne snørebånd kan irritere nervereceptorer og skabe ustabilitet.

Anbefaling: Bløde fleksible sko med god plads til tæerne, med kappe, til at holde skoen på foden, gør dig mere stabil, og opretholder god blodcirkulation i underbenene.

SOKKER OG STRØMPER

 • Stramt siddende strømper rundt om ankelen, eller gående til lige under lige knæleddet, kan resultere i hævede nedre ben, følelsesløshed og brændende fødder.

Anbefaling: Brug sokker og strømper med bløde og løse elastikbånd.

Har du oplevet, at en terapi behandling ikke varer, bedes du tjekke, hvordan du er klædt og hvad tilbehør du bruger, for at hjælpe dig med at genoprette en sund og smertefri livsstil.

CTA_PainRelief02

Share This Article