Til toppen af fysisk præstation fra kroniske knæ- og akilles smerter

by | Jun 11, 2016

Hr. Lee, en højtstående luftvåben officer tidligt i fyrrene, kom til min klinik efter en henstilling fra en god ven og fodboldteam partner. Han var en lav, veltrænet, fattet og høflig mand, iført sit flyvekorps træningssæt. Uden at jeg behøvede at spørge, tog han sine sorte trænings sko af, og placerede dem pænt ved siden af hoveddøren.

articleimage-peakperformance_smallimageFor tre år siden havde han lidt en knæskade, i løbet af et fire dages fysisk og psykisk styrkeprogram, og blev straks sendt til en knæspecialist. På trods af pinefulde smerter i leddet, var der ingen synlig hævelse, hæmatom eller fysisk ustabilitet. Da hans fysisk krævende job ikke tillod ham at være immobil i lang tid, havde hans læge sendt ham til en MRI skanning. Konklusion: En lille revne i venstre, forreste korsbånd.

Den anbefalede behandling var fysioterapi, tilstrækkelig hvile og begrænset aktivitet, indtil smerten var reduceret. Dette hjalp, og han havde gjort fremskridt i den grad, at han ikke længere havde smerter i hvile, eller under mindre intens aktivitet. Desværre led han stadig af smerter i knæet og i hans akillessene, når han forsøgte at løbe, cykle, spille fodbold eller vandre i bjergene.

Førende fra fronten
Til trods for sin rolige og blide personlighed, var han virkelig frustreret og lidt flov over hans fysiske handicap. Hans job som luftvåbenchef krævede, at han trænede sine kadetter, og siden han ikke kunne deltage selv, følte han ofte, at han bare råbte ordrer, i stedet for at motivere foran dem, og vise et godt eksempel. Alt han ønskede var at komme tilbage til smertefri træning.

Min umiddelbare observation af Lees kropsholdning og hans bevægelser, viste ikke nogen muskel ubalance. Jeg bemærkede, da han stillede sine trænings sko ved døren, at hans venstre sko syntes mere nedslidt i forhold til højre sko. Under behandlingen blev den eneste indlysende forklaring, at hans venstre ben var ca. ½ cm kortere end hans højre ben. Ved at frigive hans venstre hofte- og balde muskler, med et par målrettede faste træk, fik hans spændte ankel sit næsten fulde bevægelsesområde tilbage. Inden for et par minutter, var hans venstre hofte justeret, og begge ben havde lige længde.

Da behandlingen var færdig, rejste han sig fra den dybe afslapning, og gik med lethed og med fuld mobilitet venstre ankel. Han var forbløffet over, hvordan en så mild berøring, kunne få ham til at føle sig som genopladet.

Fire dage senere kom Hr. Lee ind i klinikken med selvsikre skridt. Han fortalte at smerterne i knæet, fra at køre og gå på trappen, ikke var vendt tilbage. Han var meget tilfreds med forbedringerne, og kunne ikke vente med at afprøve hans knæ og akillessene ved at løbe.

Tilbage i spillet
Tre dage efter den tredje behandling ringede Hr. Lee, og udtrykte ivrigt sin oprigtige taknemmelighed. Han var allerede vendt tilbage til at deltage aktivt i træningen af sine kadetter, i deres fysisk ofte ret udfordrende øvelser. Frustrationen ved bare at stå og give ordrer var væk. Han følte, at han var tilbage i spillet som fører af enheden. Hans knæ og akillessene var begge smertefrie, selv efter langt løb, cykling og fodboldspil, og han kunne ikke vente med at tage sin familie på en lang trekking ferie i bjergene, om to måneder.

Du kan virkelig vende tilbage til dit bedste, og nyde et aktivt, PAIN FREE og fuldendt liv. Det er kun en Internet forbindelse væk.

I de næste artikler vil jeg give dig nogle sande inspirerende historier fra min bog PAIN FREE. Jeg tror virkelig, ​​at de vil bringe dig tættere på en forståelse af ​​meningen og formålet med det vi gør, og hvordan du kan blive smertefri.

Hvis du har en lignende historie, så del den venligst med os.

CTA_PainRelief02

Share This Article