Sidder du godt?

by | Aug 10, 2016

Donald, en bankmand først i fyrrerne, kom til min klinik efter en henvisning af sin læge, for muskelløsning i hans venstre skulder, arm og underarm. Han syntes at være en energisk, fokuseret person, da han med hurtige, bevidste skridt gik ind i behandlingsrummet.

Instinktivt vidste jeg, at han ønskede en hurtig konsultation, og en hurtig og effektiv behandling, så han kunne komme tilbage til arbejdet så hurtigt som muligt.

Prikkende smerter i arm og finger
Han præsenterede sine problemer som en kendsgerning. I de sidste to år var han blevet generet af en stram fornemmelse i nakken. Han havde ganske enkelt ignoreret problemet på grund af manglende tid, indtil for to måneder siden, da han var begyndt at opleve en varm prikken fra hans venstre øvre skulder, som ledte videre til det bageste af armen og lillefingeren. Han vågnede om natten med kraftig nakkestivhed, og en ubehagelig varm prikken i hans venstre arm.

Desværre blev disse symptomer værre på arbejdspladsen, når han sad foran computeren. Manglende søvn, vedvarende spænding og ubehag, begyndte virkelig at genere ham. Hans energi og fokus faldt, hvilket gik ud over hans fysiske og sociale præstationer. Han var ikke længere fuld tilstede for venner og familie i de dyrebare weekender.

Vi holdt konsultationen kort. Jeg havde nok information fra mine første observationer, og en mistanke om, at symptomerne havde deres årsag i den nedre ryghvirvel, på grund af den måde han holdt nakken, sad med en afrundet overkrop, og løftede sin venstre skulder.

Efter at have løsnet og afslappet ryggen, mavemusklerne og hans nakkebånd, vendte han hovedet mod mig med et overrasket blik i ansigtet og sagde, at det meste af dette prikken var væk. Han følte endda en øjeblikkelig frigivelse i venstre side af hans nakke, og kunne rotere gennem hele bevægelsesområdet. Som du kan forestille dig… han var glad.

Da han kom tilbage til sin næste behandling fortalte han glad, at hans symptomer var reduceret med næsten 85%, og høfligt gjorde han det klart, at han kun havde tid til en hurtig behandling. Inden for femten minutter var det lykkedes at afslutte hans behandling, da han forlod klinikken, gav han forlød klinikken i højt humør, mens han glad gav udtryk for sin taknemmelighed.

At finde komforten på arbejde og i hjemmet
Should Pain From Sitting Imidlertid kom Donald tilbage en måned senere, og klagede over tilbagevendende symptomer, som syntes at blive forværret under hans søvn, eller ved brug af computermusen. Umiddelbart mistænkte jeg, at hans nakkestivhed komprimerede nogle af nerverne, der gik ind i hans arm. Dette kunne udløses ergonomisk ved sovestillingen, eller af den pude han brugte. Jeg planlagde derfor at besøge ham på sit kontor, for at analysere hans siddestilling, og for at finde årsagen. Jeg bad ham om, at tage sin sovepude med på kontoret, til mit kommende besøg.

Donald hilste på mig med entusiasme, da jeg kom ind i et stort højteknologisk sort og hvidt kontor, glasskillevægge opdelte det enorme rum i individuelle arbejdsområder. Hans arbejdsområde var lille, men simpelt møbleret og forsynet med et let, ikke-justerbart skrivebord, der i øjeblikket er “dekoreret” med hans pude, og en sort justerbar læder drejestol uden armlæn.

Med sine nysgerrige kolleger som tilskuer, havde Donald og jeg en god latter ved at justere stolen, indtil vi fandt den mest komfortable sidde og arbejdsstilling. Ved at placere en kile-pude på sædet, fik vi ham til at opretholde en afslappet arbejdsstilling med lige nakke. Vi lagde så et blødt oprullet håndklæde, i hvidt, for at matche kontorindretningen, under underarmen, for at holde håndleddet i en neutral position, når han brugte musen. Endelig diskuterede vi fastheden af hans sovepude, som var for flad og for blød, til at holde nakken i en naturlig position.

Balance mellem arbejde og personlig livsstil

Det var en sand fornøjelse, at se ham på sit tredje besøg. Han så afslappet og energisk ud, og for første gang syntes han at være glad for at nyde behandlingstiden. Han meddelte glad, at hans nakke føltes meget bedre, hvilket resulterede i en minimal prikken i hans venstre arm og fingre. Vores korte møde på hans kontor, og et par enkle forslag, havde allerede gjort ham mere opmærksom på hans siddevaner.

Da jeg gav ham to sorte og hvide puder, gav han mig et tilfreds smil, glad for at de matchede med kontorets stil.

Hvad der kan virke som et alvorligt eller kompliceret problem, kan ofte løses med kun tre behandlinger af mild, ikke invasiv muskelmanipulation, og en let fingertryks-terapi, der genaktiverer specifikke nerve receptorer, der muliggør frigivelse af muskelgrupper og de underliggende strukturer – og to sorte og hvide puder!

Det positive resultat gjorde Hr. Jefferson opmærksom på betydningen af, ​​at opretholde en sund krop, for at leve et tilfredsstillende, aktivt og smertefrit liv. Han tager sig nu regelmæssigt tid til individuelle og familieaktiviteter, og nyder et langt mere afbalanceret person- og arbejdsliv.

Læs mere om lændesmerter og mulige årsager i denne artikel. Du kan virkelig vende tilbage til dit bedste,  og nyde et smertefrit opfyldt liv. Hjælpen er kun en Internet forbindelse væk.

I de næste par artikler vil jeg give dig nogle sande inspirerende historier fra min bog PAIN FREE, fordi jeg virkelig tror, ​​at de vil bringe dig tættere på forståelsen af ​​meningen og formålet med det vi gør, og hvordan du kan blive smertefri.

Hvis du har en lignende historie, så del den venligst med os.

CTA_PainRelief02

Share This Article