Sådan skabes en meningsfuld forretning en lille berøring ad gangen

by | May 8, 2017

Har du nogensinde ønsket at tage dig tiden til at hjælpe folk, som havde brug for hjælp i dit samfund, men ganske enkelt ikke kunnet finde tiden i din hektiske hverdag? Eller måske har du spurgt dig selv, hvad der ville ske, hvis du var i stand til at give tilbage, blot ved at gøre det du elsker?

Jeg stillede bestemt mig selv de spørgsmål ved flere lejligheder, men fandt ofte undskyldninger som mangel på tid, hvem og hvor første kontakt skulle ske, og ved bestemte lejligheder, at projekterne var for kompliceret til at forstå.

For blot to år siden var jeg så heldig at møde Masami Sato, grundlæggeren og Paul Dunn, med grundlægger, af B1G1. B1G1 Businesses for Good, er et verdensomspændende socialt non-profit initiativ, med hovedkvarter i Singapore.

De hjælper virksomheder rundt om i verden, med at opnå mere social indflydelse, ved at indarbejde givende aktiviteter i hverdagens forretningsgang, for at skabe unikke givende historier. Det er en simpel model, hvor alle forretningstransaktioner eller hverdagsaktiviteter kan få indflydelse på liv, med så lidt som en øre.

Jeg har en lidenskab for at hjælpe med at fjerne smerter, en lille berøring ad gangen, men jeg tror også fuldt ud på, at man kan have positiv indflydelse på vores verden, udover hvad der kommer mine klienter til gode. Jeg blev livstidspartner af B1G1, det globale forretningsgivende initiativ, som skaber en verden der giver.

Hvis du også har været på udkig efter en enkelt løsning til at skabe indflydelse, så lad mig ganske hurtigt dele, hvordan jeg indarbejdede det at give, i mine daglige forretningstransaktioner og hverdagsaktiviteter. Du vil opdage, at der er en rigtig nem og simpel måde at skabe en enorm indvirkning, med styrken af blot en lille berøring.

Meningsfyldte forretningsgivende initiativer af Else Vistisen Therapy

Når vi får en ny klient, så gives en hel dags ergoterapi, til et barn med særlige behov.

Else Vistisen Meaningful Business Giving

For hver fem solgte kopier af min bog The Mother and The Therapist , gives en held dags medicinsk støtte til et barn i nød i Indien.

Else Vistisen Giving Story

For hver fem solgte kopier af Pain Free, giver vi en bog, til et barn i nød i Kina.

Pain Free Book Giving Initiative

Når vi forbinder på LinkedIn, så modtager en familie i Etiopien en dags adgang til livreddende rent vand.

Else Vistisen LinkedIn B1G1 Giving

Mulighederne er endeløse, og du kan altid være kreativ og prøve nye ting.

Det er spændende, og det giver ny mening til den forretning vi driver.

Hvordan har du skabt en meningsfuld forretning, eller hvad ønsker du at lave i din forretning, så den bliver mere socialt bevidst? Del venligst dine tanker i kommentarerne nedenfor.

CTA_PainRelief02

Share This Article