Sådan overvinder du uregelmæssigt hjerteslag fra stress

by | Jan 28, 2016

Stress kan manifestere sig på en række måder, herunder en trykkende fornemmelse i brystet, som forårsager åndenød og uregelmæssige hjerteslag. Disse symptomer kan fremkalde en følelse af angst og bekymring, hvilket gør dig endnu mere stresset. At bryde denne cyklus af frygt, og smertefuld ubehag, ved et uregelmæssigt hjerteslag, kan føre dig tilbage til dit bedste, så du kan nyde et smertefrit, opfyldt liv.

En trykkende fornemmelse i brystet og åndenød
Virginia, en følsom og venlig kvinde, midt i fyrrerne, kom til mig i nød. Hun så bleg ud, med lidt udvidede pupiller, der viste at hun var mentalt og følelsesmæssigt oprørt. Hendes stemme var rystet, og hendes krop skælvede.

Hun fortalte mig, at hun, efter i en periode at have udfordret sig selv til at tale offentligt, følte sig stærkt stresset, med en trykkende fornemmelse i brystet, en smule åndenød og uregelmæssigt hjerterytme. Hun havde konsulteret en læge, gik igennem nogle tests, der bekræftede uregelmæssighederne, og hun fik betablokkere til at hjælpe med at stabilisere hendes hjerteslag.

Desværre fik betablokkerne hendes hjertefrekvens til at blive mindre, hvilket forårsager svimmelhed og at hun føler sig omtåget. Dette gjorde hende bange for at køre bil, fordi hun følte sig ude af kontrol, og slet ikke i ro med sig selv. Som du kan forestille dig, en meget frustrerende situation – hun havde virkelig brug for hjælp til at regulere sin puls, men var følsom overfor medicinen.

Mild lettelse af stress
Virginia kendte min blide terapitilgang fra tidligere behandlinger, og ønskede at give det en chance, før hun søgte yderligere medicinsk behandling. Jeg var meget ærlig overfor hende, da jeg ikke vidste, om min terapi ville løse problemet, men jeg vidste fra mange års erfaring, at det ville hjælpe hende til at slappe af, og sandsynligvis skabe en følelsesmæssig lettelse.

Efter at have lyttet til hendes historie, brugte jeg blide bevægelser på panden og maven, som en beroligende og indbydende gestus. Hun lukkede øjnene roligt, mens jeg fortsatte. Med nogle få små og lette trykbevægelser, hjalp jeg med at lette den trykkende fornemmelse i brystkassen. Øjeblikkeligt tog Virginia et dybt åndedrag – et meget godt tegn på, at en del af hendes brystkasse slappede af, og gav hende en følelse af velvære. Hendes ansigt syntes pludselig roligere og mere fredeligt, med mindre flimren omkring øjnene.

Efter behandlingen følte Virginia sig bemærkelsesværdigt godt, med en fysisk og følelsesmæssig ro. Heldigvis havde hendes hjerteslag fundet ro, hendes brystkasse var afslappet og udvidet, og ilttilførslen til hendes hjerne var øget. Hun løftede hovedet og så mig i øjnene, og forkyndte med glæde, at den trykkende fornemmelse i brystet var forsvundet, og at det var nu lettere at trække vejret. Med overraskelse i stemmen sagde hun pludselig, at hendes hjertefrekvens føltes normal, stod op og gav mig et stort, varmt kram af taknemmelighed.

Da hun gik ud af klinikken, sagde jeg kun to ord: “Nyd det”.

Føler sig fri til at trække vejret
Irregular heartbeat from stressEn uge gik, og Virginia kom tilbage til sin anden og sidste behandling. Hun så rolig, tilfreds og glad ud, og fortalte mig, at behandlingen havde holdt, og hun behøvede ikke længere at tage medicin.

Hendes bryst føltes befriet, og det var let at trække vejret.

Vi praktiserede en vejrtrækningsteknik kaldet 7/11, som hun kunne bruge i fremtiden for at hjælpe hende med at føle sig afslappet og centreret, og bevare sin rolige og strålende adfærd.

To måneder senere meddelte Virginia mig stolt, at hun havde konsulteret lægen, som var meget tilfreds med hendes fremgang. Hun skulle ikke længere tage beta-blokkere, og komme tilbage til en lægeundersøgelse om seks måneder.

Du kan virkelig vende tilbage til dit bedste, og nyde et smertefrit opfyldt liv. Det er kun en Internet forbindelse væk.

I de næste par artikler vil jeg give dig nogle sande inspirerende historier fra min bog PAIN FREE, fordi jeg virkelig tror, ​​at de vil bringe dig tættere på forståelsen af ​​meningen og formålet med det vi gør, og hvordan du kan blive smertefri.

Hvis du har en lignende historie, så del den venligst med os.

CTA_PainRelief02

Share This Article