Sådan blev et liv fyldt med migræne til et liv fuld af liv

by | May 18, 2016

Desværre lever alt for mange mennesker for længe med uløste smerteproblemer. De har måske søgt hjælp fra sundhedspersonale til ingen nytte, og tager stærk medicin hver dag. Intet synes at hjælpe dem. Det er som om deres “bedste” er gået for evigt, og de kan ikke længere nyde familien, og deres sociale liv.

Men det er det ikke.

Her er en historie om en af mine klienter, som var meget skeptisk og tilbageholdende med at se mig, fordi han ikke troede på, at en terapi, der kun involverede et par blide berøringer og bevægelser på bestemte punkter af kroppen, kunne lindre hans symptomer, når konventionel medicin ikke havde hjulpet.

Migraine Pain ReliefSeksogtyve år med migræne
En europæisk virksomhedsleder kom til min klinik, fordi han havde lidt af intens migræne i 26 år, og havde været medicineret med stærke smertestillende midler.

For nylig blev migrænen værre, og var begyndt at påvirke både hans familie og hans sociale liv.

For at komme til roden af, hvad der kunne være årsagen til mine klienters smerte, sørger jeg altid for at lytte opmærksomt, accepterer dem for dem de er, og får dem til at føle sig afslappet, før jeg begynder at stille spørgsmål om det fremlagte problem. Det handler kun om klienten – ikke om mig.

Jeg fandt hurtigt ud af, at min klients symptomer omfattede kraftige smerter omkring panden (med følsomhed overfor lys, støj og smag), psoriasis, spændinger i kæben, en skråstillet kropsholdning, og at han sov med åbent mund. Alt sammen påvirker de hans livskvalitet.

En ægte transformation
Alle hans symptomer gav mig en meget god indikation, af nogle af hans interne og eksterne kropsforstyrrelser, som gjorde det muligt at anvende min terapi, ved hjælp af nogle specielle bevægelser på specifikke steder af kroppen.

Hans krops- og rygradsbalance var meget svag, i forhold til en normal kropsbalance – som er en indikation af ujævne elektriske impulser i rygmarven. Informationsvejene skal nulstilles og ryddes, for at muliggøre bedre reaktioner i områder af kroppen, der kræver behandling.

Efter at jeg havde nulstillet hans ryg og frigivet hovedmuskelgrupperne, herunder hans spændinger i kæben, følte min klient sig afslappet, rolig og havde øget kropsbalancen og fået en bedre stabilitet. Selvom han følte øjeblikkelige positive ændringer, var han stadig mistænksom over den varige effekt. Han kunne simpelthen ikke forstå, hvordan en sådan mild behandling kunne føre til en effektiv og langsigtet smertelindring.

Da resultatet af den første session var positivt, blev vi enige om, at han vender tilbage til nogle få sessioner, da jeg var sikker på at kunne hjælpe med problemet.

Efter kun tre sessioner med mig, følte han sig, som om hans hoved havde gennemgået en større rensning. Det føltes let og klart, og hans kæbe var afslappet.

Han fortalte mig stolt, at han for første gang, siden han var 18 år gammel, ikke havde taget smertestillende medicin. Der havde ikke været migræneanfald, kun et mildt tryk i panden, og han var ikke længere vågnet af tørst i løbet af natten.

Inderst inde troede han dog ikke på, at behandlingen ville vare, og var stadig skeptisk over resultatet. Han blev ved med at spørge, om han ville have brug for fortsatte behandlinger, og hvad ville der ske, hvis hovedpinen kom tilbage – en naturligt reaktion efter seksogtyve år, med det samme smertefulde handicap.

Tillid, støtte og vejledning
Det er af afgørende betydning, at en klient får den rigtige støtte og vejledning, så de føler sig sikre ved at bevæge sig fremad, og får de rette værktøjer til at hjælpe sig selv, hvis symptomerne vender tilbage.

Jeg rådede ham til at stole på processen og resultatet – og sørge for at drikke vand nok, at hvile og nyde livet. Og når han følte, at hans krop havde brug for justering og afslapning, at komme til en behandling. Ligesom vi sender vores biler til serviceeftersyn, skal vi også servicere vores kroppe.

Han har ikke lidt af migræneanfald, og har været helt fri for medicin, i fem måneder, og kan endelig nyde et aktivt liv med familie og venner.

Du kan virkelig vende tilbage til dit bedste, og nyde et smertefrit, opfyldt liv. Det er kun en Internet forbindelse væk.

I de næste par blogs vil jeg give dig nogle sande inspirerende historier fra min bog Pain Free, fordi jeg virkelig tror, ​​at de vil bringe dig tættere på at forstå betydningen af og formålet med, det vi gør.

Hvis du har en lignende historie, så del den venligst med os.

 

CTA_PainRelief02

Share This Article