Forfatteren

Else Strom Vistisen er en succesfuld terapeut, der har specialiseret sig i akut og kronisk smertelindring.

Hun er født i Danmark, hvor hun er uddannet som ergoterapeut, og startede i en alder af 24, som rehabiliteringsmanager hos Homeward Bound, der arbejder med alvorligt fysisk og psykisk handicappede børn i Minneapolis, USA. I 1984 flyttede Else til Hong Kong, og har boet i Asien lige siden.

Hun har arbejdet i forskellige stillinger inden for de ortopædiske, neuro-anatomiske afdelinger, samt afdelingen for forbrændinger i sin karriere som terapeut, og har behandlet og hjulpet tusindvis af mennesker fra hele verden, til at leve et smertefrit liv. Hun var så heldig at have Ross Emmett som mentor, der er grundlægger og skaberen af Emmett Teknikken, som bliver tilbudt i nitten lande.

Else har siddet i bestyrelsen for ”Danes Worldwide” for oversøiske danskere. Hun er også stærk fortaler for, at påvirke vores verden positivt, også udover hvad hun gør for sine klienter.  Som følge heraf, er hun livslang partner af B1G1, det globale erhvervslivsinitiativ, for at skabe en verden fuld af ”at give”. I 2005 grundlagde hun “Else Vistisen Therapy” en privat praksis, tidligere navngivet ” Combined Therapies”. Som ergoterapeut er hun reguleret af Ministeriet for Sundhed, med fuld registrering i Allied Health Provisions Council i Singapore.

Hvis du troede, at du intet alternativ havde til at leve med smerter, så er det tid til at tænke igen. Med Else Strom Vistisen, kan du vende tilbage til dit bedste, og nyde et smertefrit og tilfredsstillende liv. Dette er budskabet i Pain-Free. Det viser blot nogle af resultaterne af Elses individualiserede behandling af langvarige smerter. Hendes behandlinger er effektive, ikke invasiv (dvs. ingen instrumenter  anvendes) og intuitiv; og kan eliminere kroniske smerter uden medicin af nogen art, olier eller dyr fysioterapi.

PAIN FREE vil du lære om:

  • Det brede spektrum af mennesker, der i stilhed og lidende har opgivet håbet, om at vende tilbage til et liv uden smerte
  • En let berøring, der kan genaktivere nervereceptorer til at justere og afbalancere kroppen
  • Muskel- og senebetændelse, der kan løses uden brug af smertestillende medicin
  • Skånsom og effektiv dræning af lymfen, der forbedrer led bevægelighed og virker smertelindrende
  • Virkelige eksempler på diverse enkle og blide behandlinger, der kan forvandle liv inden for få minutter

Pain-Free handler om den sande forvandling fra smerter i kroppen, til en ofte øjeblikkelig lindring, kun ved brug af blid manipulation af muskler, lette fingertryk på specifikke punkter, og min egen intuitive og empatiske tilgang, der muliggør en blid frigivelse af væv. Dette kan omfatte muskler, sener, ledbånd, hud, led samt lymfekar og mave-tarmkanalen. Hvis du troede, at du intet alternativ havde til at leve med smerter, så er det tid til at tænke igen. Med Else Strom Vistisen, kan du vende tilbage til dit bedste, og nyde et smertefrit og tilfredsstillende liv. Dette er budskabet i Pain Free. Det viser blot nogle af resultaterne, af Elses individualiserede behandling af langvarige smerter. Hendes behandlinger er effektive, ikke invasiv (dvs. ingen instrumenter  anvendes) og intuitive; som kan eliminere kroniske smerter uden medicin, uden olier, uden dyr fysioterapi!

Det fortæller folk om denne bog

Pain-Free er en bog, der fortæller dig, at fantastiske ting virkelig er mulige. Det er en bog, der fortæller dig, at der altid er et håb. Det er en bog, der fortæller dig, at et fuldt funktionelt liv er muligt, og behøver ikke være plaget af smerter og fyldt med medicin.

Paul Dunn

Managing Director, B1G1 - Singapore

Jeg håber bogen Pain-Free vil få flere til at starte rejsen til en justering af kropsbalancen og sensitiv egenomsorg.

Ceri Wolf

Product Manager, Xenxin Agri-Culture Food Pte Ltd - Singapore

For hvert beskrevet tilfælde i bogen, vil du sikkert komme til at tænke på en person du kender, som kan drage nytte af hendes faglige ekspertise. Det giver dig en ekstraordinær indsigt i hendes fantastiske og unikke ekspertise.

Tania Schnuppe

Certified Coach, Health Adviser and Hypnotherapist, Blink - Singapore

Hvis du nogensinde har levet med kronisk (vedvarende) smerte, kender et familiemedlem eller en ven der har… at læse denne bog vil give dem fornyet håb. Historierne er overbevisende, og vil give dig ​​vished om, at der er alternative behandlinger  som virker.

Anthony Tottman

Managing Director, Fitness First Singapore - Singapore

Jeg har gang på gang set hendes engagement og lidenskab for at hjælpe folk med kroniske smerter, og er glad for at se, at hun med denne bog lader flere mennesker vide, at der er en mulig løsning.

Callum Laing

CEO, Entrevo Asia - Singapore

Casestudierne i denne bog, giver et indblik i en virkelig revolutionerende stil af pleje. Denne bog er et værk, der illustrerer magien af Elses kombination af terapi, uddannelse og personlige intuition. Fascinerende og inspirerende!

Roz Alexander

Certified personal trainer, nutrition coach & international figure athlete, BeachFit - Singapore

Vi ville alle elske, at gøre det vi brænder for, og at føle sig fri til at være den vi er. Med talrige personlige udfordringer og vellykkede projekter bag sig, afslører ergoterapeut, vejleder, forfatter og mor Else Strom Vistisen de påvirkninger, der har tilladt hende at blive en ekstraordinær terapeut på området smertelindring. I bogen The Mother and The Therapist, fortæller Else sin historie set med en mors øjne – og hvad hendes familieliv har lært hende; og set fra terapeutens side – med hendes faglige ekspertise og viden om forskellige teknikker.

Else viser, hvordan:

  • Beslutsomhed og udholdenhed hjælper med til at nå målet
  • At lytte til sin intuition bringer massive fordele
  • Være trofast mod sine værdier er af vital betydning
  • Utraditionel tænkning kan bringe store resultater
  • Empatisk lytning og tilpasning til kundernes behov giver positive resultater

DET FORTÆLLER FOLK OM DENNE BOG

Jeg har grundigt nydt at læse begge dine bøger Else, og er især rørt over dine historier om lille Nicholas og Nadia… vi ved aldrig med sikkerhed, hvad livet vil byde os. Det er virkelig inspirerende, at du har vendt din tidligere sorg og dine kampe, til at hjælpe så mange mennesker i dag. Jeg er meget stolt over at kende dig… fortsæt med dit store arbejde.

Liza Rowan

Founder, Health & Vitality Pte Ltd - Singapore

The Mother and The Therapist er en smuk og inspirerende juvel af en fortælling om, hvordan man lever sit liv med integritet, karakterstyrke og kærlighed, på trods af de forhindringer, der byder sig. Den giver kloge råd til alle.

Lily Wells-Lorentzen

China,

Jeg havde det privilegium at være Elses kiropraktor i Singapore. Hendes åbenhed og respekt for andre professionelle har forvandlet læge-patient forholdet til venskab. Jeg kan relatere til Elses situation, som søn og far, der har dyb respekt for sine forældre og sin kone, som dagligt multitasker bag kulisserne for familien. Så ofte bliver en utaknemmelig opgave udført af ren moderkærlighed.

Dr. Terrence Yap, D.C.

Doctor, Atlas Chiropractic Clinic Pte. Ltd. - Singapore

Else Vistisen har en smukt og unik måde at tilpasse sig den naturlige væremåde af det enkelte individ, og er dermed i stand til at kultivere den naturlige indre balance af personen.

Tine Lau Koldenborg Jessen

Licensed Midwife, Singapore

At forfatteren Else Strom Vistisen har været i stand til at realisere sig selv, både som mor og som respekteret ergoterapeut og mentor, viser hvad blandingen af ​​en sikker barndom, hensynsfulde forældre og pårørende, samt eget mod, beslutsomhed og inspiration kan bære.

Michael Bendix

Danish Ambassador to Indonesia 1986-91, Denmark

Denne bog er en åben, til tider følelsesmæssig rå, men ærlig beskrivelse af Elses vej hidtil. Jeg har på fornemmelsen, at der stadig er meget mere at forvente fra hende! Kombinationen af ​​smerte, hjertesorg, glæde, kærlighed, integritet og passion i hendes historie… begivenhederne, der beskriver hende, og den succes hun er i dag, vil helt sikkert røre dig. På disse sider vil du finde meget, herunder gode råd om opdragelse, overlevet modgang, og om at følge din passion.

Jacqui Aston

Brief Psychotherapist, Clinical Hypnotherapist and Mind Body Expert, United Kingdom

En indsigt i de prøvelser det er at balancere imellem moderskab og karriere. Du lærer, hvor vigtigt kærlighed er i opskriften af ​​livet. Folk kan identificere sig med Else, og med kravene der stilles, for at jonglere moderskab og karriere. Bogen kaster lys på livet af en mor og kone, som valgte at udvandre, og hvordan man bedst balancere det hele.

Dr. Vic Pearly Wong

Director, Orange Orthodontics & Dentofacial Orthopaedics - Singapore

I denne bog åbner Else et vindue til hendes liv som barn, student, ung kvinde, hustru, mor og terapeut. Hun deler sit livs udfordringer, personlige, ekstremt vanskelige og dybt rørende episoder, samt den geniale udvikling af hendes evner som vellykket terapeut, styrende alle aspekter med høj integritet, mod, klar vision og stor visdom.

Regula Scherrer

Therapist and Instructor for The Emmett Technique and TBT101, Switzerland

En velskrevet bog, hvor Else viser en stærk indre tro. Nem og god læsning om, hvordan en moders indflydelse har påvirket forfatterens livserfaringer.

Dr. Peter Tay

Dental Surgeon, Coach and Mentor, Singapore

Klinik

Hjælpe mennesker med akutte og kroniske
smerter til at vende tilbage til deres bedste,
og nyde et smertefrit liv.

Bøger

Mine to udgivne bøger, Pain-Free og
The Mother & The Therapist

Foredrag

Den ENORME effekt af en lille berøring
- sådan nydes et smertefrit liv