Else har overasket mig med den øjeblikkelige virkning af hendes behandling. Jeg har haft kroniske smerter i min skulder, som blev forvredet da jeg var 16. Efter blot et par behandlinger af Else, kan jeg nu løfte min arm lige op, og tage noget ud af skabet. Det er første gang helt uden smerter, siden det skete for mere end 24 år siden. Jeg havde levet med dette problem så længe, at jeg havde opgivet håbet om at skulderen nogensinde vil blive normal igen. Det er utroligt, at Else kunne løse det så hurtigt og helt uden ubehag overhovedet. Hvis du har nogle fysiske smerter, lad være med at lide i stilhed, besøg denne vidunderlige kvinde, og giv dig selv en chance for at være helt smertefri igen.

Gina Romero

CEO and Co-Founder, Connected Women

Nu fik jeg nok! Ligesom for mange andre mennesker, havde jeg bare affundet mig med at have vedvarende smerter, som i mit tilfælde forhindrede mig i at spille squash. Else Vistisen løste problemet for mig med bare to behandlinger, som utallige dyre besøg ved kiropraktor og fysioterapeut ikke havde formået at opnå. Jeg ville elske at fortælle dig hvordan hun gør det, men jeg ved det ikke … bare tro mig, hendes unikke, intuitive og ikke invasive metoder (dvs. ingen instrumenter bruges) virker ganske enkelt.

Andrew Vine

Founder & CEO, The Insight Bureau

Tre dage efter jeg kom hjem fra hospitalet ringede jeg til Else. Jeg havde store smerter, og kunne stadig ikke komme ud af sengen, sove, eller lave noget i hjemmet. Operationen af min diskusprolaps var en succes, men mine nerver havde været klemt i så lang tid, at de stadig gav mig stærke smerter. Allerede efter den første behandling var jeg ude af sengen, og kunne gå rundt i huset uden smerter. Elses behandling havde løsnet presset på nogen af nervetrådene, således at mine nerver var mindre påvirket. Jeg bør lige nævne, at Else kom hjem til mig og behandlede mig i sengen. Bare det at nogen kommer til dig og siger ”Selvfølgelig vil jeg forsøge at hjælpe dig”, er en meget stor hjælp. Else er ikke kun en dygtig terapeut, men også en omsorgsfuld person. Jeg tror ikke, jeg nogensinde vil være i stand til at takke Else nok, for hvad hun har gjort for mig. Faktisk tror jeg, at jeg kunne have undværet min anden diskoperation, hvis jeg havde mødt hende tidligere. Nu ser jeg Else regelmæssigt, for at undgå yderligere problemer med min ryg. Jeg føler mig fantastisk nu. Når jeg hører om folk der har problemer, er jeg altid meget ivrig efter at fortælle dem om Else, og at de er NØDT til at besøge hende.

Karin

En sand healer har evnen til at introducere ”en ny måde at være på” i dit liv. Så ofte, på grund af livsvalg, har vi en tendens til at sidde fast i gamle negative mønstre, som kan forårsage skade på den fysiske krop. Resultatet kan være en form for stivhed og smerte, når den stivhed udfordres. Mønstre af frygt, skam eller manglende selvværd kan manifestere sig som rygsmerter, skuldersmerter, smerter i knæet og lignende. Negative mønstre er ofte håndteringsstrategier, aktiveret til at afværge fjendtligheden af andre, eller som selvforsvar imod følelsen af hjælpeløshed, ydmygelse og skam. Vores fysiske holdning afspejler den mentale, følelsesmæssige tilstand vi befinder os i. I netop sådan en situation befandt jeg mig i, i Singapore, efter en succesfuld behandling for rygsmerter i England. Men én Bowen behandling var ikke nok… Jeg havde brug for flere behandlinger, til at afbryde fremdriften af ​​de negative mønstre. Heldigvis fandt jeg Else! Else er en højt uddannet ergoterapeut, der har finpudset sine helbredende evner, ved at lære Bowen Therapy (blødt vævsjustering), Emmett terapi (muskelafslapning) og udviklede noget jeg bare kalder ”Else”. Else forstår implicit samspillet mellem muskelgrupper og nervesystemet, men hun har også en særlige evne, ubetinget positivt hensyn. Denne accept af kundens nuværende situation, uden dom eller dagsorden, giver hende mulighed for at tilbyde en ”ny måde at være på” til kunden, i arbejdsprocessen med genetablering af balancen af den fysiske krop. Når hun har givet en individualiseret vurdering og styrket gennem en skræddersyet indgriben, så giver hun klienten mulighed for at vælge en ny måde at se og være på. Det fungerede så godt for mig, at jeg var i stand til helt at træde ud af smerterne, som følge af mine tidligere negative mønstre, og bevæge mig i retning af reelle mål, som har bragt mig en følelse af glæde og tilfredshed. Tak Else, for at være den du er, og at tillade mig at være den jeg er!

Ceridwen Anne Wold

Product Manager, Xenxin Agri-Culture Food Pte Ltd

Blot to behandlinger med Else og de kroniske skulder-, nakke- og hovedsmerter, jeg havde lidt af i årevis, var forsvundet. Jeg ved ikke hvordan hun gør, men Else har virkelig en gave. Jeg vil anbefale hende uden tøven.

Michaela Anchan

Founder, Woolf Works

Mandag misbruger jeg min ryg i motionsrummet. Tirsdag kunne jeg næsten ikke gå. Onsdag morgen kravlede jeg ind i Elses klinik, og var tilbage på arbejde og fuldt funktionel om eftermiddagen. En skeptiker er blevet konverteret.

Callum Laing

Co-Founder and Non-Exec Director, The Marketing Group Plc

Jeg havde lidt af smerter i brystet, og gik til en hjertespecialist og fik diagnosen, ekstrasystoler. Disse kan forårsage betydelig ubehag og angst, samt en urolig og nervøs fornemmelse i brystet. Jeg gik til Else og for at diskutere dette nærmere. Jeg kunne have angstfornemmelsen, og det kunne være årsagen, eller i det mindste gøre det værre. Men den ubehagelige, urolige, nervøse fornemmelse forsvandt til min lettelse, efter blot én behandling af Else. Lægen havde ordineret mig betablokker, men jeg besluttede ikke at tage dem. To måneder senere følte jeg mig stadig godt tilpas, ubehaget havde ikke vist sig siden. Lægen var meget glad for at jeg ikke tog betablokkerne, og ville se mig seks måneder senere. Endnu engang tak Else, i din verden synes der at ske mirakler hver dag!

Marie Hambly

Som langvarigt lidende af reflukssygdom (tilbageløb af mavesyre) spurgte jeg Else, om der var noget hun kunne gøre for mig. På dette tidspunkt havde jeg allerede været igennem adskillige medicinske og andre behandlinger af mit maveproblem, men intet havde hjulpet. På grund af det, var jeg ikke sikker på, om Elses tilgang kunne hjælpe. Men allerede efter hendes allerførste behandling begyndte jeg at føle bedring. Symptomerne var betydeligt formindsket. Den kildrende fornemmelse i halsen og den resulterende hoste, der havde generet mig i flere måneder, var ved at forsvinde. Mine symptomer blev yderligere forbedret efter de følgende behandlinger, i en sådan grad, at jeg næsten var symptomfri efter kun tre behandlinger. Dog viste de sig igen, når jeg blev stresset af mit arbejde. Men jeg ved nu, at bare én opfølgende behandling med Else, er nok til at holde symptomerne i skak. Siden hun har behandlet mig for maveproblemer, har Else også behandlet mig for bihulebetændelse. Jeg har været irriteret af tunge bihuler, og blokerede næsebor i hele mit liv, men efter blot to behandlinger med Else, var symptomerne betydeligt forbedret. Det var en reel overraskelse, efter mere end 30 års frustration og irritation. Som en del af mine behandlinger, har Else også hjulpet mig med at genoprette en nedsat postural balance, hvilket gør at jeg føler mig meget mere afslappet og komfortabel, mens jeg sidder ved mit skrivebord. Det er ikke kun de fysiske fordele ved Elses helbredende berøring, jeg har oplevet. Hun har også en vidunderlig psykologisk indvirkning på mig, og efter hver behandling er jeg både følelsesmæssigt, såvel som fysisk forynget. Jeg anbefaler varmt at du spørger Else, hvordan hun kan give dig lignende fordele og lindring.

Simon Kemp

Founder, Kepios

Jeg blev henvist til Else af en ven, der havde været hendes mangeårige klient. Hun blev varmt anbefalet og med mange løfter. Jeg har lidt af en degenerativ disk (L5) tilstand siden 2006, med næsten daglige smerter i både den nederste og øverste del af ryggen. Og jeg lider af sacroiliitis betændelse (en ødelæggende forandring af den nedre del af rygsøjlen). Efter to endoskopier og tre års Pilates træning (en speciel målrettet gymnastik), havde jeg stadig smerter. Jeg vågner op med smerter hver morgen, og føler smerter når jeg går, som forhindrer mig i at gøre de ting jeg elsker at gøre, som er tennis og cykling. Massage gav kun midlertidig lindring, akupunktur har haft ringe effekt, hvis noget overhovedet. Det eneste, der kunne hjælpe i et par dage ad gangen, blev fysioterapi, kombineret med Pilates. Men jeg kunne ikke finde en mere varig løsning, der tillod mig at føle mig tilpas og ”normal”. Helt ærligt, jeg var ved at miste håbet. Jeg havde næppe nogen tilbage, der ville lytte til mig, og jeg følte mig en smule utilpas, hver gang jeg nævnte mine ryg-problemer til no gen. Men Else lyttede. Hun forstår den frustration det medfører, på grund af sin egen rygskade med baggrund i sport. Else behandlede mig tre gange. Det er, hvad vi blev enige om i starten af ​​den første behandling. Hun har en meget personlig tilgang til at hjælpe sine klienter, og behandlingen er meget blid, og teknikkerne meget unikke. Jeg havde ikke oplevet noget lignende før. Forbedringen var tydeligt, selv efter den første behandling. Det opmuntrede mig en del. Hendes teknikker tillader musklerne at finde deres normale leje, en balance. Jeg havde været i så megen smerte, i så lang tid, at min ryg næppe vidste, hvordan det engang var. Selv mit hoved hældte synligt mod højre, og trætheden var håndgribelig. Det var som at genstarte tilstanden af ”at være” for min ryg og mine benmuskler. Under det tredje møde forsvandt mine sacroiliitis smerter helt. Jeg kunne ikke tro det. For første gang i mange år, følte jeg ingen smerter i min lænd. Der er stadig noget mindre ubehag fra tid til anden, men ingen smerter i det omfang, jeg havde oplevet før. Jeg fortsætter med Pilates, for at opretholde en stærk kerne, og sikre en god blodcirkulation i lænden. Jeg ved, at jeg altid kan stole på, at Else kan genoprette den ”muskulære” og ”kropslige” balance, der synes at være grundlaget for fysisk velvære.

Mika Purra

Jeg har for nylig haft fornøjelsen af, at være modtager af Elses unikke behandlingsprotokol. Jeg kæmpede med Epicondylitis (tennisalbue) i måneder, og havde forsøgt isning, betændelseshæmmende medicin og alle de almindelige behandlinger, der ordineres i sådanne tilfælde. Til sidst var det så slemt, at det stoppede mig i at træne til en større atletisk begivenhed. Men Else arbejdede bogstaveligt talt på mig i ti minutter, med det resultat, at jeg kunne flytte min arm helt smertefri. Jeg er fuldtidscertificeret fitness professionel og atlet. Selv med min viden, kan jeg ikke forstå, hvordan Else fik løst mit problem. Hun er virkelig forbløffende. Jeg er meget taknemmelig (og forbløffet) over hendes niveau af professionalisme og viden.

Roz Alexander

Executive Personal Trainer

Else og jeg mødtes for ca. 15 år siden, da hun deltog i et Bowen terapi kursus i Perth. Da hun bor i Singapore, tilbød jeg hende at bo i mit hjem. Fra dette øjeblik begyndte vores venskab. Latter har farvet så mange livshistorier i vores samtaler om arbejde og familie. Else er en ekstremt intelligent, livlig, nysgerrig, samvittighedsfuld og dygtig terapeut, og en kærlig hustru og mor. Hjertet af hendes historier er hendes familie. Og så er hun en fremragende hjemme dekoratør. Hun elsker sit arbejde, og søger altid at forbedre sine færdigheder. Hun har talent for prioritering af både familie og arbejde, med hvad det indebærer. Det er et privilegium at have hende som ven, og jeg ønsker, at hendes fortsatte succes er forstærket af denne bog.

Regula Sherrer

International instructor of The Emmett Technique, Switzerland

Da jeg første gang mødte Else, havde jeg haft ondt i maven i mere end 20 år. Lægerne og andre specialister fortalte mig, at dette ikke kunne opereres eller behandles på nogen måde, så jeg måtte leve med smerten… Men efter kun tre af Elses behandlinger, var smerten helt væk.

Mit liv fortsatte, og efter nogen år fik jeg ondt i maven igen. Til den tid havde jeg helt glemt, at jeg plejede at have ondt i maven for nogle år siden. Jeg gik til lægen, han undersøgte mig, og ønskede at lave en Røntgen undersøgelse for at tjekke maven.

Men så huskede jeg pludseligt, at jeg havde disse smerter før, og at Else havde hjulpet mig dengang. Jeg gik tilbage til hende, og efter tre blide behandlinger var maven smertefri igen.
Tak Else, du gør underværker!

Susanne Wallin

Da jeg mødte Else for første gang, var det på grund af alvorlige rygsmerter. Efter hendes ekspert behandling, leveret med omsorgsfuld berøring og holdning, havde jeg ikke kun mindre smerter, jeg var også mere mobil. Siden har jeg anbefalet Else til andre mennesker i smerte, og fra den feedback jeg får, lader det til, at hendes ekspertise ikke kun virker på mig, men også på andre. Min kone og mine døtre har også nydt godt af Elses behandlinger ved flere lejligheder.

Arttu Salmenhaara

Da jeg mødte Else for første gang, var det på grund af alvorlige rygsmerter. Efter hendes ekspert behandling, leveret med omsorgsfuld berøring og holdning, havde jeg ikke kun mindre smerter, jeg var også mere mobil. Siden har jeg anbefalet Else til andre mennesker i smerte, og fra den feedback jeg får, lader det til, at hendes ekspertise ikke kun virker på mig, men også på andre. Min kone og mine døtre har også nydt godt af Elses behandlinger ved flere lejligheder.

Mette Johansson

Owner, Author | Speaker | Investor, MetaMind Training

Else kom ind i mit liv på et tidspunkt, hvor jeg var nedslidt af en jetset livsstil, på tværs af tidszoner, på grund af presset af jonglering med arbejde og familie. Med tiden kom der flere sundhedsmæssige problemer snigende og tærede på min krop. Det giver sig selv, at jeg havde nået et bristepunkt… En ven anbefalede Else og hendes ekspertise, og selvom jeg var uvidende om hvad behandlingen ville medføre… så var jeg DESPERAT efter at prøve hvad som helst, der kunne tænkes at hjælpe mig!! At træde ind gennem døren til Elses beroligende interiører, og blive mødt af hendes muntre personlighed, gav mig følelsen af at ”jeg var kommet hjem og i sikkerhed” og ganske rigtigt, min skæbne var i de sikreste hænder… Den første terapi, og hver ugentlige terapi der fulgte, førte mig langsomt på vej til en genopretning af mit velbefindende. Jeg voksede ikke kun i styrke, men også de ugentlige “sludre” konsultationer, med de inspirerende samtaler vi havde, bidrog væsentligt til at genvinde tankens klarhed, og sikrede at forbindelsen imellem krop og sjæl blev genoprettet. Else er den bedste til det hun gør, og jeg vil varmt anbefale hendes ekspertise, hvis nogen af ​​jer føler behov for en smule guidet hjælp, til at opnå optimalt fysisk velvære. Tro på det bedste, og resten vil være en rejse til et nyt og selvsikkert JEG… Tak Else, for at vide præcist hvad der skal gøres, for at hjælpe min krop helbrede sig selv på en naturlig måde!!

Yeena M Paul

Jeg blev anbefalet at besøge Else til Physio og Bowen terapi, for en diskusprolaps og en forvredet skulder, som begge var sket flere uger tidligere, men som stadig forårsagede ubehag og smerter. Vi startede med en længere diskussion af mine tidligere skader, og skaderne på mit skelet, forårsaget under min tidligere militære profession, rugbyspil og bjergbestigning til stor højde, og søgte at forstå baggrunden for min tilstand. Else gjorde mig helt tryg og forklarede, hvordan hun brugte flere behandlingsformer, afhængig af personen og problemet der præsenteres. Den effekt Else har, er helt fantastisk, et sandt talent for healing. Ved blot at lægge hænderne på mig, med de blideste berøringer, lettede hun smerterne i min skulder, og fik afslappet musklerne. Hun gjorde så det samme til min nedre ryg, og lettede den kolde følelsesløshed i mit højre knæ, som havde været et direkte resultat af diskusprolapsen i L4. Hele min krop føltes så meget mere afslappet og rolig. Reaktionerne fortsatte med at justere over de følgende 48 timer, men derefter var jeg fri for smerter, og i stand til at fortsætte som normalt. Efter nogle uger besøgte jeg Else igen, da jeg følte mig ekstremt stresset, frustreret og vred på de seneste begivenheder i mit liv. Jeg følte det var på fordi min ryg ikke var hundrede procent OK, og at min skulder stadig gav mig lejlighedsvise nervesmerter og ubehag. Else brugte igen en del tid på at tale med mig, og iagttog mig intenst. Da hun undersøgte min skulder igen fortalte hun, at der helt sikkert var indre skader, og at jeg havde brug for flere ugers regelmæssige terapibehandlinger med hende, eller da jeg ikke bor i Singapore, burde søge kirurgisk rådgivning. Hun sagde også, at skulder og ryg ikke var problemet, men blot symptomer. Hun kunne tydelig fornemme, at jeg var fyldt med en desperat tristhed, og at hele min krop var spændt som en stor fjeder. Hun inviterede mig til at ligge ned, og efter hun lagde sine hænder på mig, oplevede jeg igen en enorm følelse af lettelse der overvældede mig, og jeg var i stand til, for første gang i mit liv, at udtrykke den dybe bekymring, som jeg havde oplagret i årevis. Efter et betragteligt tidsrum, var det som at vågne op, og jeg følte mig både lettet og afslappet, og med en ny følelse af indre ro. Min diskusprolaps har rettet sig og er smertefri. Min skulder skal opereres, og vil snart blive fuldt funktionsdygtig. Den mentale og åndelige lettelse Else har givet mig er her stadig, og har været som at få et nyt liv. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Else, hendes behandling og terapi har været en reel gave for mig.

Mike Kefford

England

Vi havde allerede besøgt mange læger og specialister, men alle uden mærkbart resultat. Så vi var skeptiske over at se endnu en specialist. Men jeg er glad for, vi gjorde det.

Min 8-årige datter Juliette har Sever’s sygdom, en vækstrelateret smerte i hendes fødder. Hun haltede og havde mange smerter. Når hun gik, overkompenserede hun på grund af smerten. Dette førte til en unormal kropsholdning, med balance problemer.

Else kunne ikke fjerne årsagen til smerten, men hun kunne behandle smerten. Hun har også rettet Juliettes krop op. Det jeg bedst kan lide er selvfølgelig, at det virker. Når Juliette har besøgt Else, er hendes smerter væk efter en dag. Jeg kan også virkelig godt lide Elses personlighed. Hun er en stor kommunikator, og får dig øjeblikkeligt til at føle dig tryg. Juliette ser altid frem til at besøge Else.

Juliette har ingen smerter efter behandlingen. Så nu vedligeholder vi behandlingerne, for at holde smerterne i skak.

Jeg vil anbefale Else til folk der har kroniske smerter, de kan virkelig drage fordel af Elses behandling.

Elise Molenaar-Kristiansen

Singapore

Klinik

Hjælpe mennesker med akutte og kroniske
smerter til at vende tilbage til deres bedste,
og nyde et smertefrit liv.

Bøger

Mine to udgivne bøger, Pain-Free og
The Mother & The Therapist

Foredrag

Den ENORME effekt af en lille berøring
- sådan nydes et smertefrit liv