Meddelelse

by | Mar 30, 2018

Efter at have levet og arbejdet i US og Asien i mere end 30 år, så er det nu tid til at vende tilbage til mit fødeland, Danmark.

Det at have brugt mere end halvdelen af mit liv i udlandet, har ikke kun givet mig uvurderlig viden om vigtigheden ved at tilpasse og forbinde sig til forskellige kulturer, religioner og traditioner, men også at være i stand til at leve og arbejde i harmoni med mig selv og mine omgivelser.

Det har lært mig, at hvis vi går verden i møde med nysgerrighed, har en positiv holdning og med et åbent sind, så kan vi tilpasse os de fleste steder.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, som har været en del af, og berørt, mit liv – venner, klienter, sundhedspersonale, mentorer og det lokale samfund, for al jeres støtte, kærlighed og omsorg. Uden jer, ville det ikke have været en så fantastisk og inspirerende rejse.

Klinikken i Singapore vil være lukket fra og med den 1. april 2018
– Dette er ikke en aprilsnar!

Før jeg slår mig ned i Danmark i slutningen af året, vil jeg bruge noget tid på at rejse rundt i Asien, afslutte vores hjem i Singapore, og besøge vores børn i England, altsammen i den ånd, at Else Vistisen Therapy genåbner i Denmark, med masser af nyfunden energi og inspiration.

Skulle du have behov for, eller ønske om, at kontakte mig, så kan du altid skrive mig via e-mail, FB eller min webside. Jeg vil holde jer alle opdateret med hensyn til den nye adresse samt kontaktinformationer gennem mit nyhedsbrev og FB-side.

Med håb om fortsat at holde kontakten, endnu en gang varm tak til jer alle.

Kærligste hilsner
Else

PS: Du kan følge mig på min Facebook Side for umiddelbare nyheder og opdateringer.

CTA_PainRelief02

Share This Article