7 Måder at håndtere smerter i nakken, den nedre del af ryggen, eller i knæet lige nu

by | Feb 5, 2018

Desværre lever for mange mennesker med uløste smerteproblemer som nakke-, skulder- og ryg-problemer.

Efter at have arbejdet med akut og kronisk smertelindring de sidste tolv år, har jeg identificeret en række almindelige fejl, som folk gør i forsøget på at lindre smerterne.

Jeg vil gerne dele de 7 mest almindelige fejl, og overvej hvilken af disse fejl du laver, hvordan de vedrører dig, og hvordan du har håndteret dine smerteproblemer.

7 mest almindelige fejl ved smerter

Fejl # 1: Udsættelse

Mange mennesker ignorerer smerterne og håber, at de vil forsvinde, snarere end at gøre en indsats for at søge professionel hjælp, og rette op på den egentlige årsag til smerterne.

Du har brug for at vide, hvilke tilstande der udvikler sig i din krop, og frem for alt, hvad årsagen er.

Fejl # 2: Forsømmelighed

Ligesom du tager din bil til regelmæssig service eftersyn, er det vigtigt at gå til regelmæssig kropsterapi, for at frigøre smerter og muskelspændinger, og for at forbedre mobilitet, fleksibilitet og kropsbalance.

Virkeligheden er, at de fleste mennesker har en muskel ubalance, skabt ved at koncentrere sig for voldsomt på bestemte områder af kroppen, og forsømme andre. I form eller ej, du vil ofte opleve problemer.

Deal with your body pain now! 7 Ways HowFejl # 3: Fortsættelse af virkningsløs behandling

Hvorfor skulle nogen fortsætte med at gå til en behandling, uge efter uge, uden at se nogen som helst forbedring?

Jeg anbefaler, at du ikke går ud over tre behandlinger, før du overvejer at foretage en ændring, eller insisterer på at få en evaluering. Det er ikke antallet af behandlinger, så meget som behovet for at se en stabil fremgang.

Fejl # 4: Symptomatisk behandling

Ved kun at behandle symptomerne, med medicin, olier, ultralyd og lignende, løser ikke det egentlige problem.

Du har smerter, fordi din krop går gennem ændringer, og disse forandringer forårsager unormale posturale tilstande. Disse unormale tilstande forårsager at muskler, led og ledbånd fungerer under øget stress og belastning, indtil de i sidste ende svigter, og forårsager smertefulde tilstande som forstuvninger, muskelsprængninger, dislokation af led og diskusprolaps.

Fejl # 5: Ingen smerte – ingen gevinst

At tro, at en behandling skal være smertefuld og invasiv, for at være effektiv, efter mottoet ”medicin skal smage bittert”.

Der er mange forskellige smertefrie, og ikke invasive terapeutiske behandlingsmetoder inden for sundhedssektoren, der på simpel og effektiv måde, håndterer akutte og uløste smerteproblemer.

Tal med dine venner for anbefalinger, søg på internettet, eller spørg din læge om en anbefaling til en specialist i naturligt smertestillende metoder.

Fejl # 6: Manglende indflydelse

At overlade sit helbred i god tro til fagfolk alene. Ingen kender din krop så godt som du gør, og ingen bekymrer sig om dit helbred, så meget som du gør.

Alt for mange mennesker ved desværre ikke hvordan deres krop fungerer, og glemmer at lytte til hvad kroppen prøver at fortælle. Jo mere du ved, des bedre og hurtigere får du resultater. Vær aktiv, og træf gode valg i egen rehabilitering.

Fejl # 7: Intet synes at virke

At tro, at der ikke er noget derude der vil, eller kan hjælpe dig med at løse dit problem – så du må bare lære at leve med smerten.

Jeg tror de fleste smerteproblemer kan behandles, og at en hel kropsevaluering, der identificerer den manglende muskelbalance, efterfulgt af en individualiseret behandling, der adresserer kilden til problemet, vil resultere i en langvarig smerteløsning.

7 ting at gøre

  1. Tag dig af smerten nu – at vente gør det bare værre
  1. Tag kroppen til service eftersyn – det vil holde kroppen velafbalanceret, og du får færre skader
  1. Hvis det du laver, ikke virker … STOP! – Uanset hvad du gør, så skal der kunne ses en stadig forbedring
  1. Behandle både smerten og årsagen. – Når du behandler årsagen for dine smerter, får du en langvarig smerteløsning
  1. En behandling behøver ikke at være smertefuldt, for at være effektiv. – En mild, ikke invasiv behandling, kan være ligeså effektiv, om ikke bedre og sundere for dig.

  1. Tag kontrol og skrid til handling. – Spørg altid, hvis ikke du forstår hvad sundhedspersonalet gør eller siger
  1. Vær åben og positiv. – Når du prøver noget nyt, og du tror at det virker, så kunne det meget vel være det rigtige for dig

Pain Mistakes #7

Husk, det er aldrig for sent at vende tilbage til sit bedste, at leve et glædeligt, smertefrit og fyldestgørende liv.

CTA_PainRelief02

Share This Article