5 Spørgsmål der bør stilles, før en smerteterapeut konsulteres

by | Feb 15, 2016

Som forbruger, der betaler for en ydelse, ønsker vi at vide hvad vi køber, hvordan produktet fungerer, og hvilke resultater vi kan forvente.

Pain Therapist SingaporeNår disse produkter/tjenester er inden for samme branche, står du over for mange ligheder, og ganske ofte lige så mange forskelle. Besøget hos en sundhedspraktiker er ingen undtagelse. Inden for sundhedssektoren er der mange valg, såsom læger, kiropraktorer, fysioterapeuter og ergoterapeuter.

Oftest har hver professionel sundhedspraktiker deres egen specialitet, og derfor deres eget unikke produkt, selv om de måske virker ret identiske.

Lad mig give dig et eksempel.

Jeg er grundlæggeren af Else Vistisen Therapy, og er uddannet ergoterapeut, samt Emmett og Bowen terapeut. I de sidste tolv år har jeg specialiseret mig i kronisk smertelindring, der giver effektive, langvarige smerteløsninger.

Behandlingsmetoden er enkel. Der anvendes ingen medikamenter, ingen olier, ingen remedier og ingen stress. Det hele gøres med blid muskelmanipulation, og let berøring på bestemte punkter af kroppen. Det muliggør en fysisk frigivelse af muskelgrupper og den underliggende struktur, med en ofte øjeblikkelig virkning.

Jeg leverer derfor ikke blot et helt andet produkt, i forhold til den traditionelle ergoterapi, men anvender også min terapi på en meget utraditionel måde. Mine kunder vil sandsynligvis have en helt anden oplevelse, i forhold til en traditionel behandling i ergoterapi.

Denne unikke og effektive tilgang til terapi, er grunden til at jeg ofte stilles nedenstående spørgsmål fra klienter, før der laves en aftale. Jeg vil gerne dele dem med dig, for at give dig en bedre forståelse af hvad vi leverer på Else Vistisen Therapy.

De 5 oftest stillede spørgsmål er:

 1. Hvilke symptomer behandler du?

Vi behandler ikke specifikke diagnoser. Vi hjælper med at genoprette akutte og kroniske smerteproblemer og ubehag, afhængigt af hver enkelt persons evne til at helbrede.

De forhold, som jeg oftest ser i min praksis er:

 • Nakke og skulderproblemer
 • Migræne og andre former for hovedpine
 • Rygsmerter og ischias
 • Hofte-, knæ-, ankel- og fod-problemer
 • Vokseværk, bækkenhældning og forskellige benlængder
 • RSI, karpal tunnelsyndrom og tennisalbue
 • Sports- og andre traumatiske skader
 1. Hvor mange behandlingssessioner har jeg brug for?

Ligesom vi er forskellige individuelle mennesker, så er hvert præsenteret problem unikt, og skal derfor vurderes og behandles individuelt. Men som retningslinje anbefaler jeg normalt en til tre behandlinger for akutte skader, med et tre dages interval. For langvarige smerteproblemer anbefaler jeg tre behandlinger, med en uges mellemrum, for at lade kroppen tilpasse sig, for at opnå sin normale tilstand af velvære.

 1. Kan behandlingen blandes med andre terapeutiske metoder?

Min terapi kan bruges som et effektivt supplement til at forbedre behandlingsværdien af ​​andre former for muskelløsning og neuro-muskuloskeletale terapier, for eksempel: massage, kiropraktik, fysioterapi og arbejdsterapi eller kan bruges som en effektiv terapi alene.

 1. Er behandlingen varig?

Ja, behandlingen er varig, medmindre, eller indtil du får en anden skade. Det siger sig selv, at du skal passe på og opretholde god kropsbalance, for at forblive i god form.

Ligesom du tager din bil til regelmæssig serviceeftersyn, har kroppen fordel af regelmæssig vedligeholdelse, så du kan nyde et smertefrit og fyldestgørende liv.

 1. Hvor hurtigt kan jeg vende tilbage til mine rutiner med et aktivt liv?

Når behandlingen har været succesfuld, og du er smertefri, anbefaler jeg at lade kroppen helbrede i cirka to dage, før du kommer tilbage til et anstrengende arbejde, eller intensiv sportsaktivitet.

Igen skal hver sag behandles individuelt, jeg er derfor altid forsigtig med at give en generel anbefaling, da det hele afhænger af de underliggende årsager til problemet, og hvad klienten ønsker at opnå.

Husk, at når du har brug for en sundhedspraktiker, og har ubesvarede spørgsmål om servicen, produktet eller det forventede resultat, anbefaler jeg stærkt, at du retter henvendelse inden du laver en aftale. Det vil få dig til at føle sig tryg og behagelig før besøget, og en mulig behandlingssession.

CTA_PainRelief02

Share This Article