Tre tusind år og Nadia – At tage springet (del 2 af 4)

by | Mar 13, 2017

Bare 6 uger gammel blev min datter diagnosticeret med en sygdom, der ikke var nogen kur imod. I Del 1 forklarede jeg, hvad det var, og hvordan det ramte vores familie. Så kom en uventet frelser ind i vores liv.

Denne firedelte historie er hentet fra min bog, The Mother and The Therapist, læs mere om mit arbejde og hvorfor jeg gør hvad jeg gør.

Baby healingDet første familiebesøg i Bandung var godt planlagt. Vi havde alle brug for at være en del af rejsen, og at føle os godt tilpas, og enige om Nadias behandling. Klokken 5 om morgenen pakkede vi bilen, og kørte bag Anne Vibeke og hendes mand Michael Bendix, hele vejen til Bandung. Vi kørte tidligt, for at undgå Jakartas kaotiske trafik, og for at være de første i køen til behandling. Efter klokken 7:00 ville der være en lang kø, der ventede på, at fru Anne skulle helbrede deres lidelser.

En venlig kvinde, tidligt i halvfjerdserne, hilste os velkommen i sit beskedne hus. Hun udstrålede kærlighed og indre fred, og bad mig om at placere Nadia på hendes enkle massagebord. Ved at holde min skrøbelige og lille Nadia i mine arme følte jeg, at jeg gav hende al min kærlighed, og beskyttede hende mod den dødelige prognose, så det var svært for mig at give hende til fru Anne, især da hun græd af mavesmerter.

Uden at røre ved hende, skannede hun Nadia med hænderne og meddelte roligt, at Nadia manglede enzymerne til at fordøje fedt. Hvordan vidste hun det? Ingen havde fortalt hende noget endnu. Vi havde ikke engang medbragt lægernes diagnose, så hun kunne læse dem.

Jeg var lamslået, men på en eller anden måde vidste jeg, at vi havde fundet den rigtige person, til at behandle Nadia. Min baby pige var hold op med at græde, og kiggede op på mig med fred i øjnene. Da fru Anne fortalte mig, at hun kunne hjælpe, men vi skulle følge hendes behandlingsplan og rådgivning til punkt og prikke, faldt jeg næsten sammen, efter uger med fysisk og mental udmattelse. Endelig kunne jeg give slip, og være svag et øjeblik.

Uventede resultater

For at opleve virkningerne af behandlingen, og stimulere mit sind og min krop, bad fru Anne mig om at modtage en helbredende behandling før Nadia. Hvad forventede jeg af en behandling uden berøring? Jeg var ikke sikker, da jeg aldrig før havde modtaget en helbredende behandling, og var kommet ind i en verden, der var helt ukendt for mig, på det tidspunkt, men jeg havde bestemt ikke forventet, at det skulle være smertefuldt eller ubehageligt.

Wow, sikke en overraskelse jeg fik mig. Det var yderst smertefuldt og næsten uudholdeligt at blive på bordet. Jeg var ked af mig selv og græd i sorg og fortvivlelse. Jeg havde været igennem mere end nok følelsesmæssige smerter, og ønskede at løbe væk og gemme mig på et trygt og sikkert sted, men jeg vidste, at jeg var nødt til at være engageret, at være stærk og vise modstandsdygtighed for Nadias og min dejlige families skyld.

Behandlingen beroligede mig. Jeg følte en indre fred, var mere afbalanceret og energisk, hvilket gav mig styrken til at lade Nadia gennemgå en lignende behandling. Hun græd ikke, hun skreg, og hendes hud blev rød, som om den var i brand. Det var næsten for smertefuldt at se. Da Nadias skrig blev forværret, løb tårerne ned ad mit ansigt, og jeg ville så gerne tage hende ind i mine arme, og stoppe eksperimentet, men kort efter behandlingen, faldt Nadia for første gang i en fredelig søvn, i sine syv ugers levetid.

Red rice as supplement for babies who cannot breastfeedFru Anne gav selvsikkert retningslinier for Nadias mad, og behandlingsplan for de næste par uger. Vi var nødt til at stoppe med at give hende mælk, og erstatte den med en sigtet suppe lavet af rød ris, kogt i flere timer, plus tre ugentlige behandlinger. Afhængig af Nadias vækst og udvikling, ville den røde ris senere blive erstattet af mungbønner med en smule salt, som konstant styres af Anne. Dette var en gammel måde at fodre nyfødte børn på, når mødrene ikke kunne producere mælk.

Turen tilbage til Jakarta føltes længere end normalt. Vi var udmattede, og min hjerne var overfyldt med oplysninger, som jeg ikke havde tid til at assimilere. Jeg følte, at jeg var omdrejningspunktet for situationen og skulle være stærk, men jeg følte mig slet ikke stærk. Uden den fysiske, følelsesmæssige og mentale støtte fra min mand, Anne Vibekes ægte omsorg, og mit instinkt for at sørge for Olivers behov og Nadias omfattende behandling, er jeg ikke sikker på, at jeg ville have klaret det.

Fortsæt læsningen for at finde ud af, hvad der siden skete for ​​vores smukke datter …

Virkeligheden er, at et smertefrit liv bare er en Internet forbindelse væk. Og det kan starte for dig og dem du elsker, lige nu.

Jeg spekulerer på, om du har en lignende historie… hvis du har, så del den venligst med os.

CTA_PainRelief02

Share This Article