Den simple og effektive terapi, kan hjælpe i en lang række situationer.
Den kan bidrage til heling fra mange tilstande, fra akutte skader til kroniske smerter og sygdomme, afhængig af hvert individs evne til at hele.
Mange klienter fortæller, at terapien er DEN mest afslappende og blideste modalitet, som de nogensinde har oplevet.

Nogle af de tilstande, som responderer fordelagtigt er:

 • Sportsskader
 • Sportsforbedringer
 • Generel muskelbalance
 • Muskel- eller skeletsmerter og ubehag
 • Generel hovedpine og migræner
 • Åndedrætsbesvær
 • Fordøjelsesproblemer
 • Væskeoptag
 • Generel velvære
 • Afslapning
 • Løsning af spændinger og stress
 • Søvnløse nætter
 • Følelsesmæssig og psykisk støtte

Jeg tilbyder vejledning i efterbehandling, for at hjælpe dig til at fastholde og forblive ved dit bedste, så du kan nyde et smertefrit liv.

Else har overasket mig med den øjeblikkelige virkning af hendes behandling. Jeg har haft kroniske smerter i min skulder, som blev forvredet da jeg var 16. Efter blot et par behandlinger af Else, kan jeg nu løfte min arm lige op, og tage noget ud af skabet. Det er første gang helt uden smerter, siden det skete for mere end 24 år siden. Jeg havde levet med dette problem så længe, at jeg havde opgivet håbet om at skulderen nogensinde vil blive normal igen. Det er utroligt, at Else kunne løse det så hurtigt og helt uden ubehag overhovedet. Hvis du har nogle fysiske smerter, lad være med at lide i stilhed, besøg denne vidunderlige kvinde, og giv dig selv en chance for at være helt smertefri igen.

Gina Romero

CEO and Co-Founder, Connected Women

Nu fik jeg nok! Ligesom for mange andre mennesker, havde jeg bare affundet mig med at have vedvarende smerter, som i mit tilfælde forhindrede mig i at spille squash. Else Vistisen løste problemet for mig med bare to behandlinger, som utallige dyre besøg ved kiropraktor og fysioterapeut ikke havde formået at opnå. Jeg ville elske at fortælle dig hvordan hun gør det, men jeg ved det ikke ... bare tro mig, hendes unikke, intuitive og ikke invasive metoder (dvs. ingen instrumenter bruges) virker ganske enkelt.

Andrew Vine

Founder & CEO, The Insight Bureau

SERVICES

Terapi i klinikken

Mød mig i min klinik i Singapore. Vi vil ganske kort gennemgå og evaluere din medicinske historie, for at sikre en effektiv smertelindrende behandling. Terapien, og tilgangen der følger, er simpel. Den gennemføres uden medicin, ingen olier og ingen stress. Det gennemføres alt sammen med blid muskelmanipulation og lette fingerberøringer, på specifikke punkter på kroppen. Det muliggør en fysisk løsning af muskelgrupper og den underliggende struktur, ofte med øjeblikkelig effekt.

Terapi derhjemme

Foregår på samme måde som terapi i min klinik, men er for klienter, som er fysisk ude af stand til at foretage turen. Du kan nyde godt af min behandling i dit hjems trygge rammer, og hvis nødvendigt, så kan jeg også tilbyde psykisk og følelsesmæssig støtte til din familie.

Terapi på stedet/arbejdet

Vi kan have travlt i livet, men det bør ikke betyde, at du ikke kan modtage smertelindring, hvis du har behov. Jeg kan tilbyde min terapi på dit kontor, eller besøge dig ved den store kamp, for at holde dig i tip-top form, så du kan spare tid. Den ultimative bekvemmelighed.

Skype konsultation

Leder du efter vejledning eller anbefalinger for helbredsproblemer, føler du dig stresset, overvældet af for meget information fra praktiserende læger, bekymrer dig for dine kære som lider af langvarige smerteproblemer, eller blot ønsker at snakke – tag endelig kontakt til mig.

 

Jeg hjælper mennesker til at vende tilbage til deres bedste.
Jeg tror på, at vende tilbage til sit bedste handler om at være smertefri, glad, fuldendt og klar til at møde verden.

Klinik

Hjælpe mennesker med akutte og kroniske
smerter til at vende tilbage til deres bedste,
og nyde et smertefrit liv.

Bøger

Mine to udgivne bøger, Pain-Free og
The Mother & The Therapist

Foredrag

Den ENORME effekt af en lille berøring
- sådan nydes et smertefrit liv