DEN ENORME EFFEKT AF EN LILLE BERØRING

Sådan nydes et smertefrit liv

Vi viser omsorg for mennesker, så de kan vende tilbage til deres bedste. Vi mener ”at vende tilbage til sit bedste” handler om at være smertefri, glad og fyldt med energi… klar til at tage imod verden!

Hvis du, eller nogen du kender, lever et ikke fyldestgørende og aktiv liv på grund af smerter, inviter Else til at komme og tale ved dit næste arrangement, og hjælp dit publikum til at vende tilbage til deres bedste. Hun vil demonstrere, hvordan hun med bare en lille berøring, kan frigøre muskelspændinger og smerter med øjeblikkelig virkning.

Hendes informative og interaktive FOREDRAG er baseret på at hjælpe folk i alle aldre, med akutte og langvarige smerter. Smerter forårsaget af en hektisk arbejds- eller studie tidsplan, fysisk krævende sport og fitness træning eller tilbagevendende smerter.

Emnerne i foredraget inkluderer:

  • De tre mest almindelige problemer med smerter
  • 7 fejl man begår ved smerter og 7 ting at gøre
  • En tretrins smerteløsning for et smertefrit liv
  • Fordelene ved Else Vistisen Therapy
  • Betydningen af ​​en afbalanceret livsstil
  • LIVE scene demonstration af hvordan Else arbejder

En unik, fængslende og inspirerende præsentation!

Else Vistisen er ergoterapeut og grundlægger af Else Vistisen Therapy. Hun har specialiseret sig i kronisk smertelindring, for at hjælpe folk, med akutte og langvarige smerter, med at vende tilbage til deres bedste.

Hun har været terapeut siden 1984, og har med succes hjulpet tusindvis af mennesker fra hele verden til at leve et liv, der er fri for smerter med sin enkle, men effektive og langvarige smerteløsning.

Else er nu tilgængelig som gæstetaler, for at informere, inspirere og bringe håb til flere mennesker rundt om i verden, med budskabet om, at det er muligt at nyde et smertefrit og tilfredsstillende liv.

 

‘Virkeligheden er – et smertefrit liv er ikke længere væk end en
Internetforbindelse’’

Klinik

Hjælpe mennesker med akutte og kroniske
smerter til at vende tilbage til deres bedste,
og nyde et smertefrit liv.

Bøger

Mine to udgivne bøger, Pain-Free og
The Mother & The Therapist

Foredrag

Den ENORME effekt af en lille berøring
- sådan nydes et smertefrit liv