Jeg hjælper mennesker til at vende tilbage til deres bedste.

Jeg mener, at vende tilbage til sit bedste handler om at
være smertefri, glad, fuldendt og klar til at møde verden.

Hej! Mit navn er Else

Grundlæggeren af Else Vistisen Therapy. Jeg er autoriseret ergoterapeut, forfatter og foredragsholder.

Jeg specialiserer mig i at tilbyde langvarig smertelindring og har med succes forvandlet og forbedret livet for tusindvis af mennesker fra hele verden. Min uddannelse som ergoterapeut, og Emmett & Bowen terapeut, har givet mig en unik evne til at levere en innovativ praksis. Som ergoterapeut er jeg reguleret af sundhedsministeriet, med autoriseret ergoterapeut i Danmark.

Jeg er kendt for min integritet, mit intuitive og empatiske nærvær, samt  lidenskab for at hjælpe folk med at vende tilbage til deres bedste, således at de kan nyde et smertefrit og tilfredsstillende.

Hvorfor jeg gør, hvad jeg gør

Min datter blev, i en alder af 6 uger, diagnosticeret med en uhelbredelig sygdom, der ville plage hende resten af livet. Jeg var fast besluttet på, at dette ikke måtte ske for hende, og jeg er stolt af at sige, at hun i dag er en sund, smuk og succesfuld ung 28-årig kvinde på.

Siden den dag har jeg viet mit liv til at bringe glæden ved et smertefrit og tilfredsstillende liv ud til tusindvis af kunder over hele verden.

Hvis du, eller nogen du kender, ikke lever et fuldt og aktivt liv på grund af konstante smerter… lav en aftale med mig, og tag det første skridt med sindsro.

‘Virkeligheden er, at et smertefrit liv kun er en forbindelse væk’

Klinik

Hjælpe mennesker med akutte og kroniske
smerter til at vende tilbage til deres bedste,
og nyde et smertefrit liv.

Bøger

Mine to udgivne bøger, Pain-Free og
The Mother & The Therapist

Foredrag

Den ENORME effekt af en lille berøring
- sådan nydes et smertefrit liv