Hvordan i alverden kan du tro på, at du kan vende tilbage til dit bedste?

by | Dec 3, 2015

Alt for mange mennesker lever desværre for længe med uløste smerteproblemer i eksempelvis nakken, skulder og ryggen.

Akkurat som dig, måske, så har det søgt hjælp hos sundhedspraktikere, men uden resultat. Intet synes at fungere for dem. Det er som om deres “bedste” er væk for altid.

Det er det ikke.

I tidens ånd, og i håb om at bringe håb for mennesker som lider af længerevarende smerterproblemer, så har en af mine klienter givet tilladelse til at dele hans historie med jer. Han gør det i håbet om, at du vil få øjnene op for, at et smertefrit liv virkeligt er muligt.

Her er hans historie:

Jeg blev henvist til Else af en ven, der havde været hendes mangeårige klient. Hun blev varmt anbefalet.

Jeg havde lidt af en degenerativ disk (L5) siden 2006, med næsten daglige smerter i både den nederste og øverste del af ryggen. Jeg led også af sacroiliitis betændelse (en ødelæggende forandring af den nedre del af rygsøjlen).

Efter to endoskopier, og tre års Pilates træning (en speciel målrettet gymnastik), var jeg stadig i smerte.

Jeg vågnede op med smerter hver morgen, og følte smerter når jeg gik, som gør det umuligt at gøre de ting jeg elsker at gøre, som er tennis og cykling. Massage gav kun midlertidig lindring, akupunktur har haft ringe effekt, hvis nogen overhoved. Det eneste, der kunne hjælpe i et par dage ad gangen, blev fysioterapi kombineret med Pilates.

Men jeg kunne ikke finde en mere varig løsning, der kunne få mig til at føle mig tilpas og ”normal”.

Helt ærligt, jeg var ved at miste håbet. Jeg havde næppe nogen tilbage, der ville lytte til mig, og jeg følte mig lidt utilpas, hver gang jeg nævnte mine ryg-problemer for nogen.

Men Else lyttede. Hun forstår den frustration det medfører, på grund af sin egen rygskade og hendes baggrund i sport.

Else behandlede mig tre gange.

Det er hvad vi blev enige om, i starten af ​​den første behandling. Hun har en meget personlig tilgang til at hjælpe sine klienter. Behandlingen er meget blid, og teknikkerne meget unikke. Jeg havde ikke oplevet noget lignende før. Forbedringen var tydeligt, selv efter den første behandling. Det opmuntrede mig en del.

Hendes teknikker tillader musklerne at finde deres normale leje, en balance.

Jeg havde været i så megen smerte, i så lang tid, at min ryg næppe vidste, hvordan det engang var. Selv mit hoved hældte synligt mod højre, og trætheden var håndgribelig. Det var som at genstarte tilstanden af ”at være” for min ryg og mine benmuskler.

Under det tredje møde forsvandt mine sacroiliitis smerter helt. Jeg kunne ikke tro det. For første gang i mange år følte jeg ingen smerter i lænden.

I betragtning af det ofattende trauma jeg havde lidt af, så er det måske ikke overraskende, at der stadig sommetider er noget ubehag fra tid til anden, men ingen smerter i det omfang, jeg havde oplevet før.

Jeg fortsætter med Pilates, for at opretholde en stærk kerne, og sikre en god blodcirkulation i lænden. Jeg ved, at jeg altid kan stole på, at Else kan genoprette den ”muskulære” og ”kropslige” balance, der synes at være grundlaget for fysisk velvære.

Mika Purra

Ligesom Mika, så kan du også vende tilbage til dit bedste og nyde et smertefrit opfyldt liv.

CTA_PainRelief02

Share This Article