Hvad har trykket i et Michelin dæk tilfælles med forebyggelse af kropsskader?

by | Dec 9, 2015

Travle, højt ydende mennesker, arbejder ofte med smerter. Ofte er det kroniske smerter, der ledsager dem hver dag. På en eller anden måde, gennem intens kamp, ​​er de i stand til at udføre deres job på et højt niveau. Men prisen kan være høj. At håndtere kravene til en vellykket karriere, mens du hele tiden skal arbejde med smerter, kan føre til alle former for langsigtede problemer, både fysisk og psykisk.

Jeg er ofte fascineret, når jeg møder vellykkede mennesker, sportsentusiaster og andre, for at forstå deres kropsvedligeholdelsesvaner.

Vi bruger tid, kræfter og penge på at bevare vores tænder, hår og ansigt, for at forhindre forfald, mens vi opmuntrer til sundt hår og hud. Men vi glemmer ofte at kontrollere vores krop, for at beskytte den, og forhindre den i at få skader, som fibersprængninger og betændelse.

Den anden dag tog jeg til tankstationen, for at tanke min bil og kontrollere dæktrykket. Da jeg kiggede op, bemærkede jeg et opslag fra Michelin, der angav grunden for og fordelene ved, at have det korrekte dæktryk.

Pludselig slog det mig. Disse kloge punkter, der forøger dækkenes levetid, kombineret med bedre kørselsegenskaber, kunne let relateres til en vedligeholdelse af menneskekroppen.

Tjek dit dæktryk hver måned

Korrekt dæktryk reducerer risikoen for at miste kontrollen med dit køretøj. Det beskytter også dine dæk mod for tidligt slid, og permanent skade på den interne struktur. Dæktrykket kan falde på grund af små perforeringer. Dette naturlige fald i dæktryk, sker typisk når luft siver ud gennem dækkets komponenter, eller endda ved et fald i lufttemperaturen. Så det er vigtigt at kontrollere dit dæktryk en gang om måneden, fordi:

  • Lavt dæktryk øger risikoen for skade på dine dæk.
  • For højt tryk på +20% kan reducere dækkets levetid med op til 10.000 km
  • Korrekt dæktryk vil endda spare brændstof.

Michelin anbefaler:

Kontroller trykket på dine dæk, inklusive dit reservedæk, månedligt og før enhver lang rejse. Gør dette når dine dæk er kolde. Hvis de er varme, skal du tilføje 0,3bar til det tryk, som fabrikanten anbefaler.

Dit regelmæssige kropseftersyn

Folk spørger mig ofte om fordelene ved behandling. Listen er lang, men der er alt for mange, til at liste dem her. Så jeg har oprettet en top 7 liste, baseret på feedback fra mine mange kunder i løbet af de sidste tolv år.

Ved at være meget opmærksom på, hvad din krop fortæller dig, kan risikoen for akut og kronisk smerte nedsættes, og endda elimineres ved korrekt behandling. Din krop bliver bedre, så du kan nyde et smertefrit opfyldt liv. Du vil også opleve langvarige, livsforandrende fordele, der giver dig mulighed for at:

  • Hele hurtigere, hvilket giver dig en kortere, lettere og bedre helbredelsesproces af de forskellige kropsdele.
  • Forbedre kroppens justering og kropsbalance, for at reducere potentielle skader og vedligeholde og forblive i god fysisk form.
  • Frigivelse af smerte og spænding giver øget mobilitet, og en fleksibel krop med høj ydeevne.
  • Forbedrer blodcirkulationen, som bærer ilt til kroppens vitale organer, der giver vitalitet og energi. optager toksiner og optimerer hjernens funktion.
  • Forøge lungekapaciteten, så du kan trække vejret naturligt, og føle din energi samt opleve fornyet vitalitet.
  • Slappe af i krop og sind, for at sove mere dybt og nemt, og nyde friheden fra for meget tankevirksomhed. Føler dig forynget og energisk.
  • Lev med en smertefri krop, der øger din fysiske, følelsesmæssige og mentale sundhed. Bliv mere positiv, selvsikker og afslappet, så du kan nyde livet og vende tilbage til dit bedste.

Ligesom at holde øje med dit dæktryk, for at optimere dækkenes ydeevne og forlænge deres levetid, vil helbredelsen af din krop være langt mere effektivt, når du får et regelmæssig eftersyn.

Du har stadig resten af ​​dagen til at bevare dit sind og din krop.

Et smertefrit liv er kun en Internet forbindelse væk!

CTA_PainRelief02

Share This Article