Hvad har en Ferrari at gøre med vedvarende smerter i lænden?

by | Mar 24, 2016

Har du nogensinde tænkt på, hvordan blot en enkelt, daglig gentaget bevægelse, kan være årsagen til vedvarende smerte, eller hvorfor nogle af dine fysiske kropssmerter og ubehag, bliver ved med at komme tilbage, selv efter en vellykket behandling, eller massage?

Du har endelig taget dig tid til at konsultere en terapeut, for dine pinefulde smerter. Når du går ud af klinikken, føler du dig afslappet, velafbalanceret og godt tilpas, indtil nogle af symptomerne vender tilbage efter få dage.

Sandsynligvis føler du dig skuffet over terapeuten, og konsulterer nu en anden sundhedspraktiker i håb om at han / hun vil være i stand til at hjælpe dig, kun for at opdage at smerten vender tilbage og bliver vedholdende.

I dette tilfælde tror du sandsynligvis, at behandlingen har været spild af tid, og du kan endda begynde at bebrejde terapeuten.

Eller kunne det være, at det skyldes nogle af dine daglige ubevidst gentagne bevægelser?

Det var netop grunden til én af mine klienters problemer.

Sidste måned behandlede jeg en mand sent fyrrene. En højtstående bankmand, der for tre måneder siden begyndte at lide under rygsmerter. Han var gået fra at leve et liv, som engang var fuld af smertefrie bestyrelsesmøder, til et liv, der nu var blevet fyldt med smertestillende medicin.

Smerterne i ryggen vendte tilbage inden for et par dage, efter hver behandling.

Jeg var næsten sikker på, at noget i hans daglige rutine udløste den vedvarende smerte, ellers ville han ikke opleve to smertefrie dage.

Jeg lyttede til hans historie og spurgte, om der var noget specifikt, der for nylig var blevet ændret i hans liv.

Han kunne simpelthen ikke huske nogen ændringer i hans livsstil, indtil han stolt udbrød, at han bare tre måneder siden var blevet den stolte ejer af en helt ny rød Ferrari.

Ferrari Lower Back PainSå var jeg med ét næsten sikkert på, at vi havde fundet den skyldige i de vedvarende smerter. Jeg visualiserede ham bøje sig ned og vride kroppen hver gang han skulle komme ind og ud af den meget lave skinnende røde Ferrari.

Jeg frigav lænden og bækkenet, og vi brugte en del tid på at analysere kroppens bevægelser, som ville minimere den fysiske indsats, eller ubehaget og forhåbentlig forhindre gentagende muskelspændinger i kroppen.

En uge senere talte vi i telefonen. Han lød munter, da han udbrød, at lænden havde forbedret sig. Han fortalte mig, at smerterne ikke længere var vedvarende, når han kørte sin Ferrari, og han var i stand til at deltage i forretningsmøder og gymnastik øvelser, med meget mere energi og bedre kropsmobilitet og stabilitet.

Det var ,som du kan forestille dig, en lettelse. Et øjeblik, der for altid minder mig om vigtigheden af, ​​at tage sig tid til virkelig at lytte og analysere alle aspekter af klientens fysiske, følelsesmæssige og sociale liv. Og det understøtter fuldstændig min tro på, at være opmærksom og tilpasse behandlingen til hver enkelt kundes behov.

Hvis du har du en lignende oplevelse, så del den venligst med os.

CTA_PainRelief02

Share This Article