Fantastiske ting er virkelig mulige

by | May 5, 2016

Vi associerer ofte kroniske rygsmerter og hovedpine med ældre mennesker. Forestil dig nu Peters desperation, en tolvårig udadvendt sportslig dreng, der var blevet diagnosticeret med en diskusprotrusion, fibromyalgi og kronisk hovedpine. Hver eneste dag var en fysisk udmattende, følelsesmæssig og mental kamp. Det var også utroligt stressende for hans forældre og familie, at være vidne til Peters kroniske smerter.

Peters led af rygsmerter og langvarig hovedpine døgnet rundt. Hans hoved og krop var næsten krympet sammen, som om hans krop var i brand. De kroniske smerter, og den resulterende træthed fra rastløshed og forstyrret søvn, betød at han gik glip af mange skoledage, og ikke kunne deltage i hans elskede sport, som tennis, cricket og wakeboarding. Han manglede også sit sociale liv med familie og venner, og levede et liv i fortvivlelse.

Brandslukning
Peter gennemgik en lang række prøver og behandlinger, men intet syntes at være i stand til at give ham nogen forløsning. Peter og hans mor var desperate, og på udkig efter en alternativ og anderledes løsning, tilsammen startede vi så på en ny og smuk rejse.

Da jeg ikke kunne røre hans krop direkte, uden at hans hud reagerede med kraftig rødmen, mens han vred sig i smerte, skulle min behandlingsplan finjusteres.

I løbet af nogle få behandlingssessioner, blev Peters langvarige hovedpine og hans kroniske smerter gradvist reduceret. Han begyndte at føle en indre ro, mindre kropssmerter og betydelig forbedring af sine hovedpine.

Heldigvis, med ugentlige behandlinger, over en periode på kun to måneder, forbedredes Peters tilstand sig betydeligt, både fysisk og følelsesmæssigt, såvel som mentalt.

Han kunne nu deltage i almindelige skoletimer med fokus og koncentration, og han genvandt det meste af sin energi. Han kunne igen nyde et aktivt socialt liv med sine venner, og vigtigst for ham, deltage i hans yndlings sportsaktiviteter.

Inden for seks måneder havde denne unge dreng forvandlet sit liv, fra kronisk smertesyndrom til næsten smertefri levevis. Jeg siger næsten smertefri, fordi han fortsatte med at komme tilbage til videre behandling, mest på grund af forskellige sportsskader, som følge af et meget aktivt liv.

Fra mørke dage til en lys fremtid
peterPeter lavede denne utrolige forvandling fra en bange og udmattet tolvårig dreng, der levede med konstante smerter, til en glad ung mand, der nu lever fuld af liv.

Han er en selvsikker, sund, aktiv og moden ung mand, fri for smerte og forfølger sin drøm om at blive læge.

I de næste par blogs vil jeg give dig nogle mere inspirerende, sande historier fra min bog Pain Free, fordi jeg virkelig tror, at de vil bringe dig tættere på at forstå betydningen og formålet med det vi gør.

Hvis du har en lignende historie, så del den venligst med os.

CTA_PainRelief02

Share This Article