En ny lejekontrakt på livet

by | Jun 27, 2016

Jeg blev anbefalet at besøge Else til Physio og Bowen terapi, for en diskusprolaps og en forvredet skulder, begge havde jeg fået flere uger tidligere, men som stadig forårsagede ubehag og smerter. Vi startede med en længere diskussion af mine tidligere skader, og skaderne på mit skelet, som var sket under min tidligere militære profession, spille rugby og bjergbestigning til stor højde, og søgte at forstå baggrunden for min tilstand. Else gjorde mig helt tryg og forklarede, hvordan hun brugte flere behandlingsformer, afhængig af personen og arten af problemet.

Den effekt Else har, er helt fantastisk og er et sandt naturtalent for healing. Ved blot at lægge hænderne på mig, med de blideste berøringer, lettede hun smerterne i min skulder, og fik afslappet musklerne. Hun gjorde så det samme ved min nedre ryg, og lettede den kolde følelsesløshed i mit højre knæ, som havde været et direkte resultat af diskusprolapsen i L4. Hele min krop føltes så meget mere afslappet og rolig. Den fortsatte med at reagere og justere over de følgende 48 timer, men derefter var jeg fri for smerter, og i stand til at fortsætte som normalt.

Efter nogle uger besøgte jeg Else igen, fordi jeg følte mig ekstremt stresset, frustreret og vred på de seneste begivenheder i mit liv. Jeg følte det var fordi min ryg ikke var hundrede procent OK, og at min skulder stadig gav mig lejlighedsvise nervesmerter og ubehag.

Else brugte igen en del tid på at tale med mig, og iagttog mig intenst. Da hun undersøgte min skulder igen sagde hun, at det helt sikkert skyldtes nogle indre skader, og at jeg havde muligheden for flere ugers regelmæssige terapibehandlinger, eller søge kirurgisk rådgivning.

Hun sagde også, at skulder og ryg ikke var problemet, men blot symptomer. Hun kunne tydelig fornemme, at jeg var fyldt med en desperat tristhed, og at hele min krop var spændt som en stor fjeder. Hun inviterede mig til at ligge ned, og efter hun lagde sine hænder på mig, oplevede jeg igen en enorm følelse af lettelse, der overvældede mig, og jeg var i stand til for første gang i mit liv, at udtrykke den dybe bekymring, som jeg havde oplagret i årevis. Efter et godt stykke tid, var det som at vågne op, og jeg følte mig selv både lettet og afslappet, og med en ny følelse af indre ro.

Min diskusprolaps har rettet sig og er PAIN FREE. Min skulder forventes at blive opereret, og vil snart blive fuldt funktionsdygtig. Den mentale og åndelige lettelse Else har givet mig er forblevet og har været som at få et nyt liv.

Jeg kan kun give Else den varmeste anbefaling, hendes behandling og terapi har været en reel gave for mig.

Mike – Kefford England

Hvis du har en lignende historie, så del den venligst med os.

CTA_PainRelief02

Share This Article