Den enorme effekt af en lille beroring

by | Jan 8, 2016

I de sidste tolv år har jeg specialiseret mig i kronisk smertelindring. Jeg har hjulpet folk med akutte og langvarige smerteproblemer, med at vende tilbage til deres bedste, så de kan nyde et smertefrit og fuldendt liv.

Behandlingsmetoden er enkel. Der anvendes ingen medikamenter, ingen olier, eller remedier af nogen art og ingen stress. Alt sammen gøres med blid muskelmanipulation, og let berøring med fingrene på bestemte punkter af kroppen. Det muliggør en fysisk frigivelse af muskelgrupper og den underliggende struktur, ofte med øjeblikkelig virkning.

Jeg er blevet klar over, at det oftest er det mindste tryk, der giver den største effekt, når det kommer til resultaterne. Ikke kun i forbindelse med en behandlingssession, men mere i den daglige tilgang til livet, at vise omsorg og være opmærksom på detaljer for, hvordan vi interagerer med hinanden.

Lad os se på et enkelt eksempel.

I sidste uge blev jeg genforenet med en ung kvinde; en ledende personlig træner i midten af ​​trediverne, der fik et slagtilfælde for fem måneder siden. Hun gennemgik den hårdeste tid i sit liv – hun havde været i koma, oplevede tab af tale, og blev afhængig af hjælp fra læger, rehabiliteringsterapeuter, familie og venner.

Heldigvis, med så meget hjælp og støtte, kom hun sig fysisk, følelsesmæssigt og mentalt bemærkelsesværdigt hurtig.

Men en ting forblev uforandret. Hendes dobbeltsyn havde ikke forbedret sig. Det påvirker hendes orientering i rummet, hendes balance, gør skrivning og læsning besværlig, ligesom bevægelse i rummet, uden at være bange for at støde ind i noget og falde. Som følge heraf, havde hun ikke kunnet forsørge sig selv og familien økonomisk.

Jeg lyttede til hendes historie og spurgte, om der var noget specifikt, hun gerne ville have min hjælp til.

Hun spurgte mig, om jeg kunne gøre noget ved hendes smertende højre skulder, fordi hun var faldet i bussen, på grund af hendes dårlige balance og kropsstabilitet.

Da skulderen havde sat sig og var afslappet, gennemførte jeg et par lette berøringer rundt om halsen og brystet, i håbet om en positiv ændring af dobbeltsynet. Desværre uden mærkbare ændringer!

Jeg var ikke sikker på, hvor meget mere jeg kunne gøre for at hjælpe denne dejlige unge kvinde, men jeg bad hende om at komme tilbage, til en anden behandling for at give hende den fysiske, følelsesmæssige og mentale støtte, hun havde brug for, for fuldt ud at komme sig.

På hendes andet besøg, ankom hun i min praksis med et strålende smil. Hun løftede hovedet, og gav mig et stort varmt og langt kram, da hun udbrød, at hendes syn var forbedret. Hun fortalte mig, at hun ikke længere havde dobbeltsyn, når hun kigger i lige linje, og hun var i stand til at orientere sig selv i mindre rum, og læse og skrive med langt klarere syn.

Det var, som du kan forestille dig, et smukt øjeblik. Det er én, der for altid minder mig om den enorme effekt af bare en lille fysisk, menneskelig berøring. Og det understøtter helt min mission om, at lindre smerter med én let berøring ad gangen.

Hvis du har en lignende historie, så del den venligst med os.

CTA_PainRelief02

Share This Article