Bestil en kopi af PAIN FREE i dag!

by | Sep 8, 2016

Nu er det tid til at vende tilbage til dit bedste, og føre et smertefrit glad og fuldendt liv.

Dette er budskabet om denne individualiserede, langvarige smerteløsning, som er effektiv, intuitiv og ikke invasiv, til at fjerne kronisk smerte uden medicin, ingen lægemidler og ingen olier eller dyr fysisk terapi.

I bogen “PAIN FREE” vil du lære:

  • Den fokuserer på et bredt spektrum af mennesker, der har lidt i stilhed, og havde opgivet håbet om at vende tilbage til deres bedste
  • Den forklarer, hvordan en let berøring kan reaktivere nervereceptorer, for at tilpasse og forny balancen kroppen, for at lette øget mobilitet og fleksibilitet
  • Den viser, at muskel- og senebetændelse kan løses uden brug af stoffer
  • Den beviser, at mild effektiv lymfatisk dræning kan forbedre leddenes mobilitet efter operation og løse almindelig smerte.
  • Den giver reelle eksempler på, at en enkel og mild behandling kan forvandle en ubalance inden for få minutter

Else Strom Vistisen er en succesfuld dansk ergoterapeut, og grundlæggeren og ejer af Else Vistisen Therapy i Singapore. Hun har været terapeut siden 1984, har arbejdet i USA og har arbejdet og boet i Asien i de sidste 31 år.

I de sidste tolv år, har hun specialiseret sig i smertelindring for personer med akutte og kroniske smerteproblemer.

Hendes mission er at lindre smerte med én let berøring ad gangen.

PAIN FREE er tilgængelig på Amazon.com og Amazon.co.uk

Hvis du kan lide bogen, bedes du lave en anmeldelse og sprede budskabet, så vi kan hjælpe flere mennesker rundt om i verden med “At komme tilbage til sit bedste”

CTA_PainRelief02

Share This Article