Holde sig i fodboldform ved halvtreds – Lider af kronisk skulderskade med atrofi af skuldermuskler

by | Jan 8, 2018

Mr. Tan var en meget ivrig sportsmand i halvtredserne, trænede fodbold tre aftenener om ugen, med kampe i weekenden. Når tiden tillod det, ville han slutte sig til sine venner og kollegaer for en runde golf. Seks uger tidligere gav et pludseligt vrid, en skade i hans nedre ryg.

Han modtog fysioterapi og osteopatiske behandlinger, kun med kortvarig effekt. Han konsulterede en specialist, og fik en MRI, som diagnosticerede to svulmende disks i den nedre ryghvirvel. Smerten og ubehaget i hans nedre ryg, bagdel, og hofte, havde i svær grad begrænset hans aktive livsstil, og Mr. Tan var knust og frustreret.

Begynder med det mest indlysende

Da han kom for en konsultation med mig, fornemmede jeg en anelse mistro overfor min blide behandlingsmetode. Som altid var mit mål at indgyde en positiv holdning. Jeg bemærkede at hans venstre skulder havde mærkbar atrofi, og blev holdt i en fremadrettet position.

Mr. Tan blev overrasket, da jeg spurgte til hans skulder. Han havde skadet den for ti år siden, og ingen havde været i stand til at hjælpe ham få fuld mobilitet og fleksibilitet. Over årene var skuldermusklen sygnet hen.

Med nogle få lette fingertryk omkring hans skulder, bryst og mellem det midterste skulderblad og rygraden, var jeg i stand til at skabe en blid løsning af skulderregionen. Hurtigt, uden nogen problemer, var han i stand til at bringe armen i fuld bevægelse. Nu var hans nysgerrighed vækket. Med nogle få bevægelser mere havde hele skulderen pludseligt løsnet sig, og begyndte at løfte sig selv til en bedre justering, efter ti år!

Hans overraskelse og glæde smittede. Han var nu så begejstret, at han ville have mig til at behandle hans nedre ryg og hofte.

Behandling af skaden

Jeg vurderede musklerne og muskelgrupper på samme tid, målrettede de områder som behøvede løsning. Jeg arbejdede mig rundt på hans krop, lagde lette fingertryk på bestemte punkter, observerede ændringer i hudteksturen, muskelspænding og kropsreaktioner, for at holde behandlingen til det minimale.

Jeg løsnede kernen, bækken- og hoftemuskler med præcist samme blide tilgang, og afsluttede med genaktivering af stabilitetsreceptorerne i fødderne, for at forbedre balance og tage fokus væk fra det fremsatte problem.

Mr. Tan var glad for at opleve fuld bevægelse i den venstre skulder, mindre stramhed i bækkenregionen, fuld kropsbalance og lethed i kroppen. Før han forlod klinikken, havde han booket aftale nummer to.

Føle fordelene

Ved hans andet besøg, var Mr. Tans holdning meget positiv, respektfuld og han var ivrig. Fordelene fra første konsultation havde skabt en mærkbar fysisk forbedring af omkring 80% i skulderbevægelsen, og løsning i den nedre ryg. Det havde også ændret hans holdning. Han var blevet åbensindet overfor ukendte muligheder, udenfor det konventionelle medicinske system.

Ved denne anden konsultation besluttede jeg at tage en holistisk tilgang, med en justering af hele kroppen. Ved afslutningen af konsultationen udbrød Mr. Tan, at han havde en følelse af lethed i den venstre skulder, med fuldstændig let og fuld skulderbevægelse, en komplet løsning af den nedre ryg, og en stærk følelse af at være stabil og afbalanceret.

Han var meget taknemlig, og spurgte med det samme, om han kunne genoptage sin elskede fodbold, og hvis ja, hvor hurtigt.

Jeg anbefalede, at han ventede nogle dage, for at lade behandlingen falde på plads, og lade kroppen justere til sin oprindelige stand. Alle bør lytte til deres egen krop, og hvad den forsøger at fortælle.

Mr. Tan forlod klinikken med en god følelse af fuld skulder mobilitet, og smertefri, og med forbedret fleksibilitet af den nedre ryg. Han var i sund tilstand, i stand til at nyde en længe ventet rejse, og komme tilbage til at spille fodbold med hans venner.

Du kan virkeligt vende tilbage til dit bedste, og nyde et smertefrit fuldendt liv. Det er blot en forbindelse væk.

I de næste få artikler, vil jeg give dig nogle sande, inspirerende historier fra min bog PAIN FREE, for jeg tror virkeligt at de vil bringe dig tættere på at forstå meningen og formålet med det jeg gør, og hvordan du kan blive smertefri.

Har du en lignende historie? Del den meget gerne med os.

CTA_PainRelief02

Share This Article