3 måder at bruge en gel pakke på, til lindring af smerte, ubehag og behandling af mindre skader

by | Mar 10, 2016

Gel Pack for Injuries and Pain Relief

Har du nogensinde overvejet de mange store fordele, ved at bruge den lille, blå gel pakke til lindring af smerte og ubehag, og til behandling af mindre skader? Ved du, at den kan anvendes på tre nemme og nyttige måder, med forskellige positive resultater?

Mange af os oplever regelmæssigt en form for muskelsmerter, eller ubehag. Nogle mennesker får mindre skader, og andre udvikler arvæv efter en kirurgisk procedure, sår, eller fra helingsprocessen efter en forbrænding.

Desværre rækker for mange mennesker automatisk ud efter det lille glas med smertestillende piller, som en hurtig og bekvem løsning, før man tænker på alternative løsninger.

Jeg er blevet klar over, at disse gel-pakker er til stor nytte, for at lette mindre ubehag før, under og efter en behandlingssession. De er også velegnet til efterbehandling og selvhjælp. Det er et billigt, bekvemt og sundt produkt at have i hjemmet, og tage med på rejse.

Jeg vil her give dig de tre forskellige måder, hvorpå jeg bruger gel pakken til mine kunder, min familie og mine venner.

1 | Kold – til mindre ubehag og smerter

  • Sæt gel pakken i køleskabet i to eller flere timer; gel pakken vil køle til omkring fem grader celsius.
  • Rengør det smertende område, og læg den kolde gel pakke på.

Den kolde gel hjælper med at reducere inflammation og lette spændinger i musklerne og den underliggende struktur, med det formål at hele hurtigere… for kortere, lettere og bedre genopretning.

En nem og bekvem løsning til smertelindring, der skal bruges før og efter en behandling, eller som hjemmemedicin, når du oplever muskelspændinger fra dine daglige aktiviteter.

2 | Frosset – til akutte skader

  • Sæt gel pakken i fryseren i to eller flere timer.
  • Rengør og forbind såret først.
  • Påfør den afdækkede pakning det berørte område i 10 til 20 minutter. Fjern pakningen igen, hvis det bliver ubehageligt.

Ispakken reducerer overfladetemperaturen i det berørte område, og forårsager en sammentrækning af venerne. Nedkølingen spreder sig til tilstødende områder, og dette hjælper med at kontrollere hævelsen, reducerer smerterne og løsner spændinger. Fordelen er ikke kun en hurtigere og bedre heling, men også en lettere mobilitet og fleksibilitet.

Ved altid at have en frossen gel pakke klar i fryseren, har du en fremragende førstehjælp i tilfælde af pludselig hævelse, muskelforstrækning, eller overbelastning forårsaget af en mindre skade.

3 | Varm brug – til arvæv

  • Sæt gel pakken i varmt vand i ca. fem minutter.
  • Tør og rens huden. Kontroller temperaturen med bagsiden af ​​din hånd før brug.
  • Afdæk pakken med et bomulds håndklæde og anvend det på arvævet. Fjern det hvis det bliver ubehageligt.

Den varme pakning øger hudens temperatur, og forårsager en udvidelse af blodårerne. Den derved øgede blodgennemstrømning hjælper med at lindre og blødgøre arvævet.

Jeg anbringer derefter et tyndt lag bio olie to gange dagligt på det bløde væv. Derved opnås et forbedret udseende af arret og jævn hudfarve.

Så næste gang du handler, kan det være en god ide at forberede dagen, hvor du har brug for en simpel løsning til smertelindring. Vælg den sunde løsning, og køb en gel pakke!

CTA_PainRelief02

Share This Article