2016 Tilbageblik + 2017 start

by | Jan 30, 2017

Sidste år var fyldt med nye præstationer og livslektioner, både personligt og professionelt. Jeg vil gerne dele disse højdepunkter med dig, i håbet om at du også vil blive inspireret til at udøve din passion, som jeg gør, for at hjælpe folk over hele verden til at vende tilbage til deres bedste. Ikke alene er dette en afspejling af 2016, jeg har også nogle spændende nyheder fra 2017.

Højdepunkter fra 2016 inkluderer:

  • Udgivelse af ikke kun en, men to bøger
  • Pop-up klinikker i andre lande
  • Vinder af KPI’s 2016 Singapore Pitch Fest
  • Dagligt… vågner om morgenen vel vidende at jeg kan hjælpe folk der er i smerte og se transformationen, når de forlader klinikken og ikke længere lider af akut eller langvarig smerte

Hvordan er det at udgive en bog (eller to!)

Udgivelse af bøger, hvor du deler erfaringer og livs lektioner, kræver mange overvejelser. Udgivelsen af mine to bøger, The Mother and The Therapist og PAIN FREE, har givet mig en uvurderlig indsigt i, hvordan jeg har udviklet mig som terapeut gennem mit arbejde. Det har også vist mig, hvordan min livserfaring har formet mig, til at blive den terapeut jeg er i dag. 32 års rejse, at bo og arbejde i otte forskellige lande og kulturer, arbejde inden for flere forskellige grene af sundhedsvæsenet, herunder ortopædiske, neuro-anatomiske og brandsår afdelinger, samt at være mor til tre børn, har hjulpet mig til at se på mine klienter på en empatisk og intuitiv måde. Jeg lytter til mine klienter, for virkelig at forstå og respektere hver enkelt person.

Nogle råd jeg altid vil værdsætte fra min bog ‘The Mother and The Therapist’:

  • Det er blevet meget klart for mig, at vi som mennesker er født med de samme behov, uanset hvad vores fødested, kultur eller religion kan være. Vi skal respektere og acceptere forskellige måder at leve på, forskellige tankegang og forskellige værdier. Det der føles godt for mig, er ikke nødvendigvis godt for en anden person.
  • Lad din indre glæde og gnist få liv, nyd det!

Rådgivning for iværksættere, der søger vækst og formål

Med en blomstrende forretning og to bøger, kan nogle mennesker sige, at jeg er iværksætter. Men jeg identificerer mig selv mere som en terapeut, med en lidenskab for at hjælpe folk i akut og kronisk smerte, med at vende tilbage til deres bedste.

At være en succesfuld iværksætter handler for mig om, at finde min lidenskab og formålet med min virksomhed. Spørg dig selv, HVORFOR du gør hvad du gør, HVAD er dit ultimative mål, og HVORDAN du vil skabe og levere din besked på en effektiv og meningsfuld måde, uanset i hvilket udviklingsstadie din forretning befinder sig i.

Pop-Up Clinic SuccessPop-up Clinic In JakartaPop-Op klinik succes

Da mine tre børn forlod reden, blev jeg mere fleksibel i min livsstil, og besluttede at opfylde min drøm om at hjælpe mennesker rundt om i verden, ved at rejse til steder, hvor der var brug for mig.

Jeg startede med min første pop-op klinik i Danmark i løbet af en sommerferie, og senere i oktober blev jeg inviteret af et firma i Jakarta, Indonesien, for at hjælpe nogle af deres medarbejdere.

Jeg er siden blevet inviteret til at returnere som gæsteterapeut på et hotel i Jakarta i 2017, der tilbyder hotellets gæster smertelindrings behandlinger sammen med eksisterende spa behandlinger. Og endeligt åbnes der til juli en anden Pop-op klinik Danmark.

Hvis du er i smerte lige nu

Hvis du erkender, at du ikke vil være i Singapore, Indonesien, eller Danmark i år, så vent ikke på smertelindring. Hvis du oplever akutte eller kroniske smerter lige nu, tag kontrol og skrid til handling. Hvis du føler, at du har brug for mere opmuntring, læs denne artikel.

Pain Mistake and What To Do

At være vinder af KPI’s Singapore 2016 Pitch Fest

hello@wildlifestyle.co

Undervisning og deling af dybdegående viden, inden for mit erhverv, har altid været en hjertesag for mig. Jeg elsker at uddanne, informere, motivere og inspirere folk med undervisning, og jeg nyder virkelig at se dem få nyt indblik, uanset emnet.

At skulle præsentere Else Vistisen Therapy var en helt ny oplevelse for mig, da jeg var nødt til at præcisere og komprimere 32 års erfaring i fem minutter, for at få publikum til at forstå, hvem jeg er, hvad jeg gør, hvordan det fungerer, og fordelene ved at have en behandlings session med mig.

Jeg er meget taknemmelig for Paul Dunn fra www.B1G1.com, som var min mentor på det tidspunkt. Han havde tålmodighed og intuition, til at lede mig gennem de mange frustrerende øjeblikke, der førte til at jeg kunne lave den overbevisende tale, som jeg nu kan bruge som grundlag for fremtidige taler, præsentationer og workshops.

At blive kåret som vinderen af KPI’s Singapore 2016 Pitch-Fest, var en absolut ære for mig. Det gav mig mod og tillid til at stå foran et stort publikum, som vidste hvad jeg står for. Det gav mig også en ny identitet, af hvad jeg kan opnå som terapeut, der arbejder med akutte og kroniske smerter.

En spændende meddelelse for 2017!

Jeg lancerer Foredraget for at invitere folk til at komme og få en førstehånds oplevelse af smertelindringsprocessen LIVE. Foredraget inkluderer:

  • Demonstrere, hvordan kunderne nyder min enkle, The HUGE Power of A Small Touch Presented by Else Vistiseneffektive, Ikke invasive og langvarige smerteløsning, der hjælper dem at leve et liv, som er fyldt med liv.
  • At informere og uddanne om de 7 almindelige smertefejl, og hvad man skal gøre for at opretholde en velafbalanceret krop, for at forebygge skader og adressere de nuværende.
  • At hjælpe folk med at forstå vigtigheden af en sund livsstil – jonglere de fem livsbolde
  • Og meget mere!

Tak kære læser og ven, for at støtte mig i 2016, for at læse, dele og besøge mig som klient. Jeg er beæret over, at du stoler på min hjælp, til at får dig ud af din smerte.

Jeg ser frem til at hjælpe dig på din rejse.

CTA_PainRelief02

Share This Article